Netopia a ajuns sa proceseze 1 mil. de tranzactii pe luna, de plati cu cardul

8 octombrie 2019

Antonio Eram, CEO-ul Netopia, unul dintre cei mai mari procesatori de plati online prin card de pe piata locala, anunta ca a ajuns sa proceseze 1 mil. de tranzactii cu cardul pe luna.

In urma cu sase ani, in iulie 2013, compania anunta ca a inregistrat „peste un milion de tranzactii online cu cardul in primul semestru al acestui an, cu 15% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.”

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash