Netopia a ajuns sa proceseze 1 mil. de tranzactii pe luna, de plati cu cardul

8 octombrie 2019

Antonio Eram, CEO-ul Netopia, unul dintre cei mai mari procesatori de plati online prin card de pe piata locala, anunta ca a ajuns sa proceseze 1 mil. de tranzactii cu cardul pe luna.

In urma cu sase ani, in iulie 2013, compania anunta ca a inregistrat „peste un milion de tranzactii online cu cardul in primul semestru al acestui an, cu 15% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.”


Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?