[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

mobilpay reia campania cu 0% comision pentru 3 luni – compania tinteste o cota de piata de 40%

28 iunie 2011

28 iunie 2011: Dupa 400.000 de tranzactii pe primele 4 luni, peste 650.000 pentru primul semestru, oficialii Netopia apreciaza ca in acest an prin platforma mobilpay se vor tranzactiona 1,5 milioane de tranzactii ecommerce prin card, ceea ce va corespunde unei cote de piata de 40%. Pentru incurajarea tranzactionarii, Netopia anunta reluarea campaniei cu 0% comision timp de trei luni.

Magazinele online care vor efectua prima tranzactie cu cardul in perioada 27 iunie – 15 septembrie pe platforma mobilPay, beneficiaza de 0% comision pentru urmatoarele 3 luni de la procesarea primei plati. Peste 150 de magazine online sunt asteptate sa se inregistreze pe platforma mobilPay in acesta perioada, site-uri care se vor adauga la cele 200 care au devenit parteneri mobilpay dupa prima campanie.

“Dorim sa dam un nou impuls adoptiei platilor electronice in Romania. Orice firma, indiferent de aria de activitate va avea ocazia sa implementeze cu zero costuri plata cu cardul. In acelasi timp, vom oferi tot suportul necesar pentru partenerii care nu au capabilitati tehnice, dar care doresc sa faca pasul spre aceasta modalitate de comert eficienta, eleganta, dar mai ales sigura atat pentru comercianti, cat si pentru cumparatori”, a declarat Antonio Eram (foto), CEO Netopia Sistem, operatorul serviciului mobilPay.

Campania promotionala se adreseaza atat magazinelor online deja inregistrate pe platforma mobilPay, dar care nu au efectuat nicio tranzactie pana in prezent, cat si comerciantilor noi.

De la efectuarea primei plati pe platforma mobilPay, comerciantii beneficiaza timp de trei luni de 0% comision, iar dupa expirarea perioadei de gratuitate, acestia vor putea in continuare procesa platile la cel mai avantajos comision din piata existent la ora actuala, care pleaca de la 2,3% + 0.1 euro pentru fiecare tranzactie, indiferent de volumul acestora.

La sfarsitul celor trei luni de campanie, reprezentatul Netopia apreciaza ca peste 150 de magazine online noi se vor inregistra pe platforma mobilPay, iar alte 50 de magazine inregistrate deja, vor procesa prima plata online cu cardul.

“Este deja a doua campanie promotionala de acest gen pe care o desfasuram in ultimul an. La prima editia incheiata in iarna, aproximativ 200 de magazine online au optat pentru plata online cu cardul prin serviciul mobilPay”, a adaugat Antonio Eram.

Odata cu aceasta campanie promotionala, mobilPay va lansa si aplicatia Link to pay, cea mai noua modalitate simplificata de plata din portofoliul companiei. Concret, fiecare comerciant va putea sa isi defineasca un produs/serviciu in platforma, primind pentru el un link catre un formular de plata.

Comerciantii pot integra acest link in cadrul mesajelor de vanzari sau il pot trimite prin e-mail, Messenger ori Facebook potentialilor clienti, fara a mai necesita implementare tehnica si fara alte costuri suplimentare.

Potrivit reprezentantilor Netopia Sistem, noua aplicatie se adreseaza tuturor comerciantilor inregistrati pe platforma mobilPay, cu precadere agentiilor de turism, organizatorilor de evenimente sau celor care ofera cursuri sau abonamente de orice fel.

In primele 6 luni din acest an, prin platforma mobilPay s-au tranzactionat peste 650.000 de tranzactii de plati online, volumele depasind 13 milioane Euro. Oficialii mobilpay apreciaza ca in acest an vor ajunge sa detina o cota de piata de 40%, corespunzatoare unui numar de 1,5 milioane de tranzactii, exclusiv prin card.

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?