Mobexpert folosește soluția Alpha PhonePOS, pentru plata prin card la livrare

20 septembrie 2021

Alpha Bank Romania și Mobexpert își extind parteneriatul existent, banca punând la dispoziția celui mai mare retailer românesc de mobilier și decorațiuni aplicația Alpha PhonePOS, cea mai avansată soluție de plată la livrare existentă pe piață (Tap to Phone).

Prin intermediul acestei noi tehnologii, clienții Mobexpert care vor plasa o comandă online și care va fi livrată cu flota proprie a retailerului, vor avea posibilitatea să achite contravaloarea comenzii la livrare, folosind cardul de debit sau credit, ori alte dispozitive echipate cu tehnologie NFC, precum telefonul, ceasul sau brățara inteligentă.


Anul acesta am introdus noul serviciu de plată cu cardul la livrare a comenzilor plasate pe mobexpert.ro, împreună cu Alpha Bank. Era un serviciu care lipsea, iar acum clienții Mobexpert pot plăti ramburs atât numerar, cât și cu cardul în momentul livrării. Partenerii noștri de la Alpha Bank au venit cu acest serviciu inovator de plată cu ajutorul telefonului mobil care este extrem de bine securizat și care a îmbunătățit și activitatea echipelor noastre de livrare și montaj,” spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

„Aplicația este disponibilă la nivel național, pentru toată flota de livrare proprie, astfel, clienții Mobexpert vor avea acces la o modalitate flexibilă de a face plăți în deplină siguranță, în linie cu standardele din industrie pentru tranzacțiile contactless, similare unui terminal POS clasic și asigurând procesare rapidă și acces la istoricul plăților,” se precizeaza in comunicat.

Ne bucurăm că parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Mobexpert se extinde prin implementarea unei tehnologii inovatoare. Soluția Alpha PhonePOS a fost dezvoltată pentru acoperirea unor cerințe specifice venite din partea comercianților pentru care mobilitatea este esențială,” a declarat Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail.


____________

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de hipermagazine şi magazine.

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajaţi, deţine opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export, şi realizează o cifră de afaceri anuală de aproximativ 230 milioane euro.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?