Mega Image cauta un project manager pe e-commerce – 373 de persoane au aplicat deja – oferta expira in 5 zile

7 ianuarie 2016

In data de 15 decembrie 2015, Mega Image publica, pe bestjobs.ro, un anunt de recrutare pe pozitia de e-commerce project manager. Candidatul trebuie sa aiba studii superioare finalizate, de preferat in domeniul Economic/ Comercial si o experienta anterioara pozitie / domeniu similar (project management e-commerce) de minim 1-3 ani.

Potrivit platformei online de recrutare, pana in data de 7 ianuarie – ora 09.30, pentru aceasta pozitie au aplicat un numar impresionant de persoane: 373. Cifra in sine vorbeste nu doar despre cat de atractiv este un astfel de post dar si despre cat de mare este numarul romanilor care – cred – ca au experienta in acest domeniu.

Mega Image a intrat pe segmentul vanzarilor online inca din august 2014, prin semnarea unui contract de parteneriat cu eMag. Pe platforma online, realizata prin parteneriatul dintre eMAG și Mega Image, la momentul lansarii se gaseau la vanzare peste 7.500 de produse din peste 170 de categorii specifice unui supermarket.

Sa insemne oare acest anunt de recrutare faptul ca Mega Image vrea sa dezvolte pe cont propriu business-ul online, fara a depinde neaparat de parteneri?

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?