MasterCard suplimenteaza fondul de castiguri al Loteriei Fiscale cu premii in valoare de 1,7 mil. RON pentru cei care platesc prin card

28 aprilie 2015

Up date – In perioada 1 mai – 31 decembrie 2015, toate platile realizate la comercianti pe teritoriul Romaniei cu cardurile MasterCard si Maestro vor fi inscrise automat la extragere, iar fiecare tranzactie cu carduri contactless va intra cu sanse duble in tragerea la sorti. Astfel, lunar, vor fi acordate 300 premii de cate 500 lei, precum si 10 premii de cate 5.000 lei (premiile sunt in valoare neta, taxele fiind acoperite). In plus, vor avea loc doua extrageri cu trei premii a cate 15.000 lei, iar de Craciun va avea loc o extragere speciala, in cadrul careia vor fi acordate sase premii in valoare de cate 15.000 lei.

„Cere Bonul Fiscal! este o campanie inceputa in urma cu sapte ani, cu scopul de a creste gradul de constientizare in randul consumatorilor asupra faptului ca bonul fiscal inseamna fiscalizare, produse sigure si posibilitatea de a face o sesizare eficienta. Plata cu cardul aduce un plus acestei campanii, intrucat consumatorul obtine toate aceste beneficii direct, doar platind cu cardul, in conditiile in care comisionul aferent tranzactiei este zero. Sustinem plata cu cardul pentru un produs sigur, necontrafacut si pentru faptul ca, astfel, consumatorul obtine dovada tranzactiei pentru garantia produselor. Credem ca este important, ca cetateni europeni, sa constientizam aceste beneficii si sa adoptam o 9atitudine”, a declarat Sorin Mierlea, Presedinte A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

„Platile cu cardul reprezinta o normalitate in tarile dezvoltate, fiind preferate datorita beneficiilor precum usurinta cu care se realizeaza, economia de timp si siguranta tranzactiilor, avand de asemenea un impact semnificativ asupra reducerii economiei nefiscalizate. In Romania, ponderea platilor cu cardul in totalul platilor este, insa, de numai 4,4%, in timp ce media UE este de peste trei ori mai mare. Aceasta campanie este modul prin care MasterCard contribuie la albirea economiei in Romania, explicandu-le posesorilor de carduri care sunt beneficiile utilizarii lor la comercianti si recompensandu-i pentru plata cu cardul”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, Romania, MasterCard.

###

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (A.N.P.C.P.P.S.Romania -InfoCons) si MasterCard lanseaza astazi campania „Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul! Noi te premiem!”, în cadrul careia vor fi acordate premii în valoare de peste 1,7 milioane de lei.

Campania beneficiaza de sprijinul Secretariatului General al Guvernului, al Ministerului Educatiei si Cercetarii stiintifice, al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, al Federatiei Asociatiilor de Consumatori, al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci si al Jandarmeriei Romane.

Organizatorii anunta ca la evenimentul de astazi vor lua cuvântul Sorin Mierlea, Presedinte A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons, Cosmin Vladimirescu, General Manager, Romania, MasterCard si Corneliu Visoianu, Consilier al Primului Ministru, Guvernul Romaniei.

Vom reveni cu detalii …

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash