Mastercard și BRD lansează experiențe și beneficii exclusive pentru posesorii de carduri Premium din România

30 martie 2023

Mastercard și BRD anunță lansarea unei colecții de experiențe și beneficii din domenii precum artă și cultură, sport, gastronomie, divertisment, călătorii sau cumpărături, dedicate exclusiv deținătorilor de carduri Mastercard BRD Premium: Noir (World Elite), Platinum sau Gold disponibile prin platforma Priceless.com/BRD.

Pentru a revendica experiențele și ofertele, posesorii de carduri Mastercard BRD Premium trebuie să acceseze adresa web Priceless.com/BRD și să își creeze contul de utilizator. Odată înregistrați pe platformă, ei vor putea accesa beneficiile grupate în cinci categorii:


Categoria Experiențe exclusive BRD cuprinde experiențe pe care posesorii de carduri Mastercard BRD Premium le pot accesa gratuit. Selecția actuală cuprinde experiențe gastronomice de fine dining inedite, oferite de KANÉ, restaurant ce explorează noua bucătărie românească, The Brunch Affair, un concept exclusivist de petreceri în restaurante şi locuri neconvenţionale, și Singureni Manor, o destinație unică ce combină relaxarea în mijlocul naturii cu confortul absolut. Colecția de Experiențe exclusive BRD urmează să fie extinsă în viitor și la nivel național, cu experiențe din mai multe județe ale țării.

Categoria Beneficii BRD include acces în Business Lounge-urile din aeroporturile Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, dar și 10% cashback la rezervările de cazare pentru oricare dintre cele 85.000 de destinații internaționale, realizate pe Booking.com.

În categoria Beneficii locale sunt listate avantaje precum accesul în Business Lounge-urile Mastercard din Aeroportul Internațional Henri Coandă și din Aeroportul Internațional Viena și asigurarea gratuită pentru cumpărături de la orice magazin online înregistrat în Uniunea Europeană, Marea Britanie, Norvegia sau Elveția.

Secțiunea Experiențe globale include o varietate de experiențe la nivel internațional și va fi extinsă constant cu noi propuneri de destinații relevante pentru clienții din România.
Programul european de privilegii cuprinde oferte de la comercianți internaționali din categoriile beauty, cadouri, îmbrăcăminte, accesorii și nu numai.

Ne-am dorit întotdeauna să integrăm viața de zi cu zi – fie că este vorba despre cumpărături, călătorii, mersul la restaurant – într-o experiență unică, completă, alături de cardurile emise în cadrul parteneriatului nostru cu Mastercard, iar platforma Priceless ne oferă acum ocazia de a face acest lucru în premieră pe piața românească”, a spus Anca Nuțiu, Director executiv, Retail Customers Value Management, BRD Groupe Société Générale.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?