Mastercard lanseaza o campanie de cashback pentru cei care își plătesc taxele și impozitele cu cardul, până pe 31 martie

23 martie 2023

10% cashback, în limita a 50 de lei, pentru fiecare tranzacție, direct în contul din care s-a efectuat plata

„Pentru prima dată în România, Mastercard lansează o campanie de cashback pentru cei care, în 2023, își plătesc taxele și impozitele cu un card de debit sau credit Mastercard. ” – potrivit comunicatului.


În perioada 24 – 31 martie, posesorii de card Mastercard, care aleg să facă aceste plăți pe platforma și în aplicația mobilă Ghișeul.ro sau pe alte platforme online puse la dispoziție de administrațiile locale, beneficiază de cashback în valoare de 10% – până la 50 lei per cashback și până la 600 lei per card.

Totodată, aceștia intră automat și în tragerea la sorți pentru unul din cele 10 premii, în valoare de 5.000 lei, și marele premiu, în valoare de 50.000 lei, oferite în cadrul campaniei „Griji în minus, șanse în plus”, desfășurată de Mastercard în perioada 1 februarie – 31 martie.

De la 1 ianuarie până la data de 21 martie, au fost înregistrate 1.528.765 de tranzacții prin platforma și aplicația Ghișeul.ro, în timp ce aplicația Ghișeul.ro a ajuns la peste 160.000 de descărcări (106.000 pe Android și 58.000 pe IOS).

____________

Lansată în 2011, Ghișeul.ro este platforma oficială de plăți online a statului român. Platforma este administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), în parteneriat cu Asociația de Plăți Electronice din România (APERO).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?