[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

MasterCard doreste cresterea ponderii platilor online cu cardul pentru facturile de telefonie

15 noiembrie 2011

15 noiembrie 2011 – Toti abonatii Vodafone care isi platesc integral facturile telefonice pe internet cu cardul Maestro, pana pe 15 ianuarie 2012, sunt inscrisi automat intr-o tombola cu premii in valoare totala de 35.000 de euro. Pe durata promotiei, o persoana poate achita pana la sase facturi, pentru tot atatea sanse de castig.Promotia, gandita si dezvoltata pe baza mesajului-cheie: „Cardul tau Maestro iubeste internetul”, este parte a programelor MasterCard Europe de incurajare a platilor online cu cardul.

„De la an la an, vedem ca tot mai multi romani fac tranzactii cu cardul pe internet, si nu vorbim aici doar despre imbracaminte, carti sau produse electrocasnice, ci si despre plata facturilor”, spune Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. „Programul zilnic de lucru care coincide de cele mai multe ori cu orarul ghiseelor de plata, dar si avantajele oferite de tranzactiile online cu cardul i-au convins pe multi dintre acestia sa treaca in online. Campania cu Vodafone sustine demersurile de familiarizare a clientilor cu notiunea de plati online si, in plus, ofera posesorilor de carduri Maestro un imbold, concretizat in premii foarte atragatoare – de la excursii exotice, pana la tablete si smartphone-uri”, continua aceasta.

„Pe langa avantajul ca pot plati factura de telefon in mai putin de 2 minute, printr-un sistem sigur si comod, fara costuri suplimentare, direct din fata calculatorului, cardurile Maestro aduc ceva in plus pentru clientii Vodafone – premii foarte consistente”, spune Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Ne dorim ca, prin intermediul campaniei, sa crestem ponderea platilor online cu cardul pentru facturile de telefon, dar si sa ii convingem pe clientii Vodafone ca Maestro reprezinta o modalitate atractiva si sigura de plata”, explica Gabriel Ghita. 

Premiile, acordate prin tragere la sorti posesorilor de carduri Maestro, constau in zeci de smartphone-uri si tablete de ultima generatie, o masina in valoare de 15.000 euro, sau chiar o vacanta exotica pentru doua persoane, in valoare de 4.000 euro, oriunde si oricand in 2012.

 

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?