[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Martisor Bancpost – trei luni fara dobanda pentru sumele cheltuite pe cardul de credit in perioada 1-8 martie

1 martie 2011

1 martie, 2011 – Bancpost si EFG Retail Services ofera clientilor sai 0% dobanda in primele 3 luni pentru toate cumparaturile efectuate cu cardul de credit in perioada 1- 8 martie 2011, in magazinele acceptante/partenere.

“Folosind la cumparaturi oricare dintre cardurile de credit emise de Bancpost – VISA sau American Express si de catre EFG Retail Services – EuroLine American Express, clientii pot face mai multe surprize doamnelor si domnisoarelor importante din viata lor”, potrivit comunicatului de presa al bancii.

In plus, incepand cu 1 martie si pana la sfarsitul acestui an, posesorii cardurilor de credit American Express vor primi 1% inapoi (sub forma de cupoane de cumparaturi) din valoarea tranzactiilor efectuate in reteaua Carrefour. Pentru fiecare 500 Ron cheltuiti, clientii vor primi un cupon de cumparaturi in valoare de 5 Ron, valabil in reteaua de Hypermarket-uri Carrefour. Diferentele inregistrate se vor reporta de la o perioada de calcul la alta. La fiecare 3 luni posesorii cardurilor Euroline American Express vor fi informati cu privire la numarul cupoanelor de cumparaturi castigate ca urmare a tranzactiilor din lunile anterioare.

Utilizatorii cardurilor de credit American Express sau EuroLine American Express pot intra in posesia tichetelor valorice chiar in locatiile Carrefour selectate de catre acestia.

Bancpost si Carrefour Romania au semnat un parteneriat pentru acceptarea ca modalitate de plata a cardurilor de credit American Express, incepand cu 1 decembrie 2009.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?