[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

MarketOnline.ro se asteapta la vanzari de 8 milioane euro in acest an

2 noiembrie 2011

2 noiembrie, 2011 – 20 milioane de vizitatori au navigat pe site-ul MarketOnline.ro in cei cinci ani de activitate impliniti la inceputul acestei luni. Cu ocazia acestei aniversari, site-ul va oferi in perioada 1-6 noiembrie, discount-uri de 5% la cele mai importante categorii de produse: Laptopuri Asus, Electrocasnice, Incorporabile, Ingrijire Personala si Bebe.

De asemenea, MarketOnline ofera o serie de beneficii suplimentare care vin in sprijinul clientilor:   transportul gratuit la peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri, returul produselor in caz de nemultumire, plata produsului dupa primire, posibilitati de plata in rate precum si peste 300 de promotii active.

“Oferim suport si consultanta tututuror vizitatorilor nostri, raspunsul intervenind in maxim 60 de minute indiferent de solicitare. In plus, vindem numai produse de marca, noi si cu garantie, permitand multiple modalitati de plata. Cresterea anuala constanta a cifrei de afaceri, ne face sa preconizam anul acesta vanzari de peste 8 milioane EURO” declara Catalin Mihailescu (foto), directorul general al MarketOnline.ro.

MarketOnline.ro este un magazin online care se numara printre membrii  fondatori ARMO (Asociatia Magazinelor Online din Romania) organizatie in care a stabilit impreuna cu principalii jucatori din mediul online Codul de Bune Practici, garantand astfel clientilor calitatea serviciilor oferite si consolidarea increderii in  comertul online din Romania.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?