Marii retaileri online descurajeaza livrarile cu plata ramburs prin introducerea unei taxe. Gratuitatea livrarii se va pastra doar in cazul platii cu cardul.

25 octombrie 2019

Fashion Days intentioneaza sa implementeze o taxa pe livrarile cu plata ramburs la curier, in timp ce gratuitatea livrarii in easybox-uri va fi disponibila doar daca se plateste cu cardul, a anuntat Robert Berza, General Manager Fashion Days, in cadrul conferintei Retail Arena organizata de wall-street.ro.

”Intre 5% si 10% dintre comenzile care se ruleaza in tiruri, in puncte de livrare, in easybox-uri, se invart degeaba, pentru ca o parte din clienti se razgandesc intre timp. Acesta este un waste, un gunoi al pietei de care trebuie sa ne curatam, pentru ca ne va permite sa livram mai repede. In momentul de fata, easybox are livrare gratuita, dar in curand aceasta va fi valabila doar daca platesti cu cardul. Discutam in cadrul Fashion Days de implementarea unei taxe de cash, cash on delivery – obicei practicat in Polonia. (…) O sa o implementam la Fashion Days in viitor”, a declarat Robert Berza, general manager Fashion Days.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash