Marfin Bank intra pe piata cardurilor de credit cu o oferta speciala de refinantare

20 decembrie 2010

20 decembrie, 2010 – De astazi, Marfin Bank Romania lanseaza o campanie de promovare a primului sau card, produs de credit adresat persoanelor fizice.  Marfin Classic Credit Card este un card embosat, prevazut cu cip, emis sub licenta Visa, care ofera clientilor selectionati de banca o linie tip revolving de pana la 25.000 Euro (echivalent lei) si o perioada de gratie de maximum 50 de zile, atat pentru tranzactiile la comercianti cat si pentru retragerile de numerar de la ATM.

Oferta care face obiectul campaniei, valabila pana la 15 martie 2011, include si refinantarea cardurilor de credit de la alte banci la 0% dobanda in primele 6 luni pentru soldul transferat. Dupa expirarea cardurilor se va calcula o dobanda variabila, folosind formula ROBOR 3 luni + marja fixa 12.8%. In plus, banca ofera si o recompensa pentru comportament de bun platnic: reducere de pana la 2 puncte procentuale aplicata la marja fixa standard, dupa un an de la data emiterii cardului.

Minimum de plata lunar este de 5%.

Sursa: Marfin Bank

Comentarii (2)
  1. gina nicolin spune:

    Buna ziua,
    In ce conditii se poate acorda acest inprumut de 25000 eur si ce documente necesare.

  2. gina nicolin spune:

    Buna ziua,

    cat de repede se poate acorda acest inprumut?

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash