Marfin Bank intra pe piata cardurilor de credit cu o oferta speciala de refinantare

20 decembrie 2010

20 decembrie, 2010 – De astazi, Marfin Bank Romania lanseaza o campanie de promovare a primului sau card, produs de credit adresat persoanelor fizice.  Marfin Classic Credit Card este un card embosat, prevazut cu cip, emis sub licenta Visa, care ofera clientilor selectionati de banca o linie tip revolving de pana la 25.000 Euro (echivalent lei) si o perioada de gratie de maximum 50 de zile, atat pentru tranzactiile la comercianti cat si pentru retragerile de numerar de la ATM.

Oferta care face obiectul campaniei, valabila pana la 15 martie 2011, include si refinantarea cardurilor de credit de la alte banci la 0% dobanda in primele 6 luni pentru soldul transferat. Dupa expirarea cardurilor se va calcula o dobanda variabila, folosind formula ROBOR 3 luni + marja fixa 12.8%. In plus, banca ofera si o recompensa pentru comportament de bun platnic: reducere de pana la 2 puncte procentuale aplicata la marja fixa standard, dupa un an de la data emiterii cardului.

Minimum de plata lunar este de 5%.

Sursa: Marfin Bank

Comentarii (2)
  1. gina nicolin spune:

    Buna ziua,
    In ce conditii se poate acorda acest inprumut de 25000 eur si ce documente necesare.

  2. gina nicolin spune:

    Buna ziua,

    cat de repede se poate acorda acest inprumut?

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?