[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Marfin Bank intra pe piata cardurilor de credit cu o oferta speciala de refinantare

20 decembrie 2010

20 decembrie, 2010 – De astazi, Marfin Bank Romania lanseaza o campanie de promovare a primului sau card, produs de credit adresat persoanelor fizice.  Marfin Classic Credit Card este un card embosat, prevazut cu cip, emis sub licenta Visa, care ofera clientilor selectionati de banca o linie tip revolving de pana la 25.000 Euro (echivalent lei) si o perioada de gratie de maximum 50 de zile, atat pentru tranzactiile la comercianti cat si pentru retragerile de numerar de la ATM.

Oferta care face obiectul campaniei, valabila pana la 15 martie 2011, include si refinantarea cardurilor de credit de la alte banci la 0% dobanda in primele 6 luni pentru soldul transferat. Dupa expirarea cardurilor se va calcula o dobanda variabila, folosind formula ROBOR 3 luni + marja fixa 12.8%. In plus, banca ofera si o recompensa pentru comportament de bun platnic: reducere de pana la 2 puncte procentuale aplicata la marja fixa standard, dupa un an de la data emiterii cardului.

Minimum de plata lunar este de 5%.

Sursa: Marfin Bank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?