Maratonul Banking 4.0 continua – astazi este ziua tehnologiei: UX, AI, blockchain, plati instant & biometrice

26 noiembrie 2019

Cea de-a doua zi a conferintei internationale Banking 4.0, dedicata tehnologiilor emergente care vor schimba industria bancara in anii urmatori, va fi deschisa astazi de celebrul Chris Skinner, cu tema: „Fintech si banci, nu Fintech vs banci”. Considerat cea mai influenta persoana din tehnologie in Marea Britanie, Chris este un comentator independent al pietelor financiare si autor al best seller-ului Digital Bank.

Imediat dupa, seria prezentarilor keynote va fi continuata de Adolfo L. Laurenti, European Principal Economist la Visa.


Intre paneluri vor fi mai exista trei prezentari. Sergiu Negut – Cofondator FintechOS va vorbi despre personalizarea experientei clientilor – singura cale de a face banking-ul sa mearga mai departe, Cornel Vintila – Chairman of the Board Aurachain, a carui tema este „Modelele disruptive de business ale viitorului”  si Virvilios Panos – director marketing Austria Card, care va sustine o prezentare legata de tenditele in industria cardurilor biometrice.

Evenimentul va fi transmis live pe nocashevents.ro, nu mai devreme de 10.20.

In prima zi a evenimentului au fost inregistrate 202 persoane participante.

Pe durata celor doua zile, la conferinta sunt asteptati peste 400 de specialisti din 20 de tari. Evenimentul are ca partener principal compania FintechOS.

Multumim tuturor partenerilor Banking 4.0, fara de care aceste eveniment nu ar fi putut fi desfasurat la cele mai inalte standarde internationale de calitate, in materie de conferinte de specialitate.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?