[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Maine se decerneaza premiile din industria cardurilor

29 martie 2010

Maine seara vor fi decernate premiile NOCASH in cadrul celei de a IX-a editii a Galei de excelenta pentru recunoasterea performantei si a liderilor din industria cardurilor.

Emitentii de carduri sunt evaluati pe baza datelor statistice privind activitatea din 2009 dar si in urma unor voturi exprimate de catre reprezentantii departamentelor de carduri si a celorlalte companii implicate in industrie: procesatori de card, integratori de comert electronic, furnizori de infrastructura si tehnologie, scheme de carduri. Ca noutate in materie de jurizare, “Cea mai buna promovare” se va acorda pe baza evaluarilor International Advertising Association.

Noutatea editiei din acest an este data si de faptul ca se introduc noi premii care pun accentul pe criterii calitative de evaluare, criterii care vor migra, de exemplu, de la numarul de carduri puse in circulatie la numarul de tranzactii si volumele generate de aceste carduri. Astfel vor fi decernate « Cardul de cumparaturi al anului » si « Cardul de Business al anului ».

Pe baza datelor statistice, in cadrul Galei NOCASH vor mai fi acordate premii pentru cele mai vandute carduri, « Comerciantul Anului » si « Banca Anului ». Premiile acordate pe baza de Nominalizari vizeaza « Premiera Anului », « Pionierat in industria cardurilor» si « Partenerul Anului ».

Inca de la prima editie, pentru a beneficia de maxima credibilitate si obiectivitate in evaluarea si acordarea premiilor, Gala NOCASH nu a fost finantata de catre banci. Mai mult, din acelasi motiv, organizatorii au renuntat si la sprijinul oferit de asociatiile internationale/schemele de carduri (MasterCard si Visa).

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?