[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Maine are loc Gala NOCASH, de la 09.00. Un regal al studiilor de caz!

29 septembrie 2020

Incepand cu ora 09.00, echipa NOCASH va propune 13 prezentari care acopera domeniile plati (online, biometrice & instant), open banking, inteligenta artificiala si machine learning, digital lending, autentificare biometrica, digitalizarea administratiei, „banking apps markertplace” si blockchain.

Asadar, foarte multe „insight-uri”, multe solutii dar si cateva tendinte ale industriei servicilor financiare si de plati electronice.

In premiera, in pauzele evenimentului vor rula trailerele filmului documentar realizat cu ocazia implinirii a 25 de ani de la emiterea primelor carduri.

La final, vom anunta castigatorii premiilor pe baza voturilor comunitatii NOCASH de specialisti. Aproape 80 de experti au votat nominalizarile la urmatoarele categorii: Premiera Anului, Pionierat in industria platilor electronice si Partenerul Anului.

In mod exceptional, in acest an organizatorii au introdus o noua categorie: „Cea mai buna reactie in vremea pandemiei”, in care au fost nominalizate cele mai importante masuri luate de jucatorii din industrie pe urmatoarele sectiuni: e-administratie, e-commerce, carduri, plati & digital banking, tehnologii mergente & noi modele de business. La unele categorii sunt foarte mari surprize.

Evenimentul este unul hibrid: prezentatorii isi vor sustine temele dintr-o locatie fizica, ce asigura securitate maxima din perspectiva Covid-19, iar audienta va fi in online; va exista posibilitatea de a adresa intrebari din audienta, astfel incat sa existe interactiune cu prezentatorii.

Gala NOCASH va putea fi urmarita in transmisie live incepand cu ora 09.00, pe platforma nocash.ro si pe pagina de facebook a platformei: nocash.info. Pentru a urmari transmisia este suficient sa dati clic pe link-ul pe care il veti gasi in pagina de start.

Agenda evenimentului poate fi gasita aici

Evenimentul este sustinut de catre DRUID si FINTECHOS, in calitate de parteneri de tehnologie, TBI BankTypingDNAFinqware si Symphopay – ca parteneri business, Modex – partener logistic si iSense Solutions – partener de cercetare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?