[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Magazinele online isi pot incasa banii in ziua efectuarii tranzactiei cu Libra Pay

7 decembrie 2011

7  decembrie, 2011 – Libra Internet Bank anunta noi imbunatatiri aduse serviciului integrat de procesare a platilor online – Libra Pay, primul serviciu pe piata locala care permite decontarea in ziua efectuarii tranzactiei. Functional din luna noiembrie a.c., serviciul este considerat de catre banca „un puternic diferentiator la nivelul produselor similiare de pe piata”.

Sistemul ofera posibilitatea efectuarii oricarui tip de tranzactii online, fiind acceptate toate tipurile de card emise sub siglele MasterCard/Visa. Banca garanteaza pentru securitatea tranzactiilor iar clientii beneficiaza de suportul permanent al specialistilor Libra Internet Bank.

“Libra Pay este un proiect ambitios al departamentului nostru de eBusiness si suntem convinsi ca va ridica standardul la nivelul pietei. In momentul in care am decis sa oferim acest tip de solutie business-urilor online, am fost constienti ca activitatea acestora se defasoara intr-un mediu activ si dinamic, in care viteza de reactie este esentiala. Fata de timpul standard de decontare oferit de procesatorii de pe piata, care poate ajunge in unele cazuri si la o saptama, decontarea T+0 este cu adevarat o inovatie. In plus, sistemul din spatele Libra Pay se bazeaza pe functionalitate si usurinta in utilizare, orice tranzactie fiind finalizata in trei pasi simpli: autorizare, procesare si incasare. Aceste trei etape sunt mereu la dispozitia clientilor. Astfel, ei detin intregul control, cu suport permanent din partea noastra.” Emil Bituleanu (foto), Presedinte Libra Internet Bank.

Oficialul bancii apreciaza ca Libra Pay „este un serviciu simplu de instalat si de utilizat, oferind de asemenea posibilitatea monitorizarii si analizarii performantelor de vanzari prin intermediul interfetei de administrare”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?