[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Maestrul Radu Beligan este cel mai in varsta utilizator activ de internet banking

16 iunie 2010

16 iunie 2010 – BCR i-a acordat maestrului Radu Beligan titlul onorific de Senior 24 Banking BCR in cadrul unei campanii de stimulare a operatiunilor bancare efectuate prin intermediul canalelor alternative. La peste 91 de ani, maestrul Radu Beligan este cel mai in varsta dintre cei peste 800.000 de utilizatori ai serviciului de internet banking BCR.

„Nu spun ce chin au fost pentru mine toate deplasarile pentru plata facturilor, pana anul trecut, cand un prieteten mi-a aratat cel mai eficient sistem de banking. Fiind pasionat de internet, l-am rugat sa-mi arate pe loc cum sa il folosesc… Din ziua aceea plata facturilor a devenit o placere” a declarat maestrul Radu Beligan. „Cand vine factura, scot jucaria (nr: token-ul de internet banking) tastez un cod, ma loghez online si in doua minute treaba e rezolvata… Uneori, aflandu-ma in deplasare mi s-a intamplat sa deschid banking-ul si pe telefon“.

La sfarsitul lunii mai 2010, BCR numara peste 800.000 de utilizatori inregistrati ai serviciului de internet banking. 30% din ponderea tranzactiilor erau reprezentate de plati uzuale de utilitati (apa, energie electrica, gaze). In acelasi timp, BCR inregistra un trend crescator atat pentru ponderea utilizatorilor activi cat si in ceea ce priveste volumul tranzactiilor. Doar in primul trimestru al anului 2010, BCR a inregistrat peste jumatate din numarul total de tranzactii realizate in intregul an 2009. Ponderea tranzactiilor in numarul total de operatiuni a crescut de la 5.1% in 2008 la 12.4% in trimestrul 1 2010.

Click 24 Banking este serviciul de internet banking al BCR accesibil prin intermediul portalului BCR. Serviciul este accesibil atat din tara cat si din strainatate, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana si permite economii de timp si de costuri cu 75% fata de costul operatiunilor bancare la ghiseul bancii. Asistenta tehnica este disponibila 24/7 prin telefon sau e-mail.

Prin intermediul serviciului de internet banking BCR (Click 24 Banking) pot fi efectuate   transferuri intrabancare (in lei si valuta) si interbancare (in lei), precum si o serie de alte operatiuni precum platile de facturi sau achitarea ratelor la creditele BCR.

Sursa: BCR

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?