Luni, 25 noiembrie, incepe Banking 4.0

18 noiembrie 2019

Mai putin de o saptamana pana cand unii dintre cei mai importanti „financial influencers” din lume vor veni in Romania sa discute despre cum va arata viitorul serviciilor financiare.

Brett King si Chris Skinner, autori de best seller-uri si consultanti ai Casei Albe in domeniul fintech (Financial Technology), vin impreuna la Bucuresti, la invitatia NOCASH Events – o mare premiera.


EBA, BNR, EMVCo, Berlin Group vor prezenta punctele de vedere ale autoritatilor de reglementare/supraveghere si asociatiilor de profil, in ceea ce priveste PSD2, open banking, API, cu toate provocarile si oportunitatile ce decurg din implementarea noului cadru legislativ.

Acestea vor fi analizate si din perspectiva firmelor de consultanta (Deloitte, PwC, Accenture), bancilor (BT, BCR si TBI Bank), challenger-ilor (Monese, Revolut, MoneyMailMe) si, nu in ultimul rand, al fintech-urilor.

Peste 400 de specialisti din 20 de tari vor analiza impactul tehnologiilor emergente (AI, blockchain, biometrie, cloud computing, machine learning, automatizarea proceselor repretitive, plati instant, etc.) pe durata a doua zile extrem de intense.

O serie de alte companii gigant, precum Amazon, IBM, Thales, Western Union sau Visa, vor fi prezente la Bucuresti pentru a analiza impreuna impactul tehnologiilor emergente asupra viitorului serviciilor financiare.

9 paneluri, 10 expozanti, aproape 20 de ore de dezbateri si prezentari, 50 de speakers si peste 100 de companii participante. Mai multe detalii in agenda evenimentului.

„Banking 4.0 a devenit un eveniment cu impact regional, la care participa experti de talie mondiala. Asa ceva este rar in Romania si, daca activezi in domeniul serviciilor financiare, ar fi pacat sa ratezi o conferinta de o asemenea amploare, chiar la noi acasa.”, a declarat Sergiu Cone, organizatorul conferintei.

Asa cum se vede si din imagine, pregatirile la Hilton au inceput.

Asigura-te ca nu vei rata acest eveniment si rezerva-ti biletul aici!

Multumim partenerilor nostrii fara de care acest eveniment nu s-ar fi putut organiza la Bucuresti.

Partener principal – FintechOS

Partener Platinum – Visa

Parteneri Gold: Asseco, Austria Card, Banca Transilvania si SIA

Parteneri Silver: BCR, Horvath & Partners, Payten, Salt Edge, TBI Bank

Parteneri de tehnologie: Diebold, Druid, Modex, Printec, TypingDNA

Multumiri partenerilor institutionali: ARB, ANIS, ANSSI, ARMO, LHoFT si Fintech Camp

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash