Lumea afacerilor digitale se reuneste in octombrie la Romexpo

9 iulie 2013

9 iulie, 2013 – Universum Events anunta organizarea celei de-a doua editii a expo-conferintei “Internet and Mobile World”, dedicate solutiilor digitale de business, pe 9 si 10 octombrie a.c. la Romexpo. Organizatorii spun ca primele 90 de companii expozante au confirmat participarea deja si se asteapta ca numarul vizitatorilor sa creasca la 5.000.

Evenimentul reuneste speakeri internationali, consultanti, dezvoltatori de solutii digitale si reprezentanti ai companiilor care pot adopta noile solutii pentru amplificarea proiectelor de business.

Editia a doua a evenimentului are o structura noua, compusa din trei sectiuni:
Marketing Technologies – cu accent pe cele mai recente inovatii in marketing, subiecte dezvoltate in detaliu in cadrul conferintelor si regasite in solutiile de ultim moment prezente in zona expozitionala.

Mobile and Apps – cele mai recente solutii pentru mobile app development, site-uri mobile, mobile commerce, augmented reality, mobile payments, mobile advertising, email marketing catre mobil si tablete.

Business Software – include un showcase de produse software, servicii IT si sisteme de solutii ICT – dezvoltare de software personalizat, solutii CRM sau cloud.

Potrivit organizatorilor, fiecare dintre aceste sectiuni include o scena de conferinta si o zona expozitionala dedicata, iar rolul sau este acela de a oferi o viziune completa asupra businessului online si de a pune la dispozitia participantilor solutii personalizate.

La editia din 2012 a “Internet and Mobile World”, in trei zile de eveniment, au participat 75 de companii din mediul online si mobile, peste 30 de speakeri internationali si 3.300 de vizitatori din mediul de business.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash