[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Lucian Anghel aprobat de BNR ca Director General-Adjunct si economist sef al Libra Internet Bank

20 martie 2024

Numirea lui Lucian Anghel în funcția de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank a fost oficializată, odată cu primirea aprobării din partea Băncii Naționale a României. „Lucian Anghel va coordona aria de risc a băncii (Chief Risk Officer) și este, de asemenea, economist-șef al Libra Internet Bank.” potrivit comunicatului.

Cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar și pe piața de capital, Lucian Anghel a deținut de-a lungul carierei funcții de top management în cadrul mai multor bănci comerciale și instituții financiare din România și a fost președintele Bursei de Valori București.

Am apreciat dintotdeauna Libra Internet Bank pentru excelența în digitalizare și forța de inovare în domeniul bancar. Apartenența la o echipă talentată și motivată este o oportunitate excelentă și mă bucur că am ocazia să contribui la îndeplinirea obiectivelor băncii„, a declarat Lucian Anghel, Director General-Adjunct Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este mai puternică odată cu numirea lui Lucian Anghel în funcția de Director General-Adjunct și suntem încântați să îl avem în echipa noastră. Experiența remarcabilă acumulată de Lucian Anghel în domeniul financiar-bancar reprezintă un atu pentru misiunea asumată, de a dezvolta activitatea băncii și a oferi permanent cele mai bune servicii și produse clienților Libra„, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?