Loteria Romana despre introducerea jocurilor loto online: „proiectul se afla intr-un stadiu avansat, urmand sa-l lansam in curand”

18 mai 2020

C.N. „Loteria Română” S.A. informează că, urmare a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național, activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare agențiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităților.

Totusi, pentru a-si putea oferi serviciile in continuare, ”Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României in vederea implementarii în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online.

„Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc.”, potrivit comunicatului.

Intentia de introducere a jocurilor loto online a fost anunțata prima oara înca din data de 06.04.2020, tot printr-un comunicat al Loteriei Romane.

„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. În felul acesta Loteria Română va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare.” – declara atunci Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

„Colaborarea pe care o avem cu C.N. Loteria Română S.A. pentru implementarea etapizata a jocurilor loto online reprezintă un proiect important, având în vedere faptul că este vorba despre una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, al cărei principal obiectiv este acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional.” – declara la randul sau Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Adrian Vasilescu – consilier de strategie al guvernatorului BNR

„O singură provizie am făcut, de card, pentru că nu mai umblu cu banii în buzunar. Banii sunt cei mai periculoși când este vorba de răspândirea unei molimi. Am renunțat la cash. În rest, este o prostie să faci provizii. Dacă vine o molimă și nici nu știi când va ajunge, dacă ar fi să se întindă, pe cât timp să poți să faci provizii? Faci provizii pe trei săptămâni, pe patru săptămâni și mai departe?”, a spus consultantul.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?