Loteria Bonurilor Fiscale – tranzactiiile eligibile pentru castiguri pe cardurile MasterCard

19 iulie 2016

Un număr de 36 tranzacţii în valoare de 678 lei până la 678,99 lei au fost efectuate cu cardurile MasterCard şi Maestro la comercianți din România în data de 13 iunie, fiind astfel eligibile pentru câștiguri în cadrul celei mai recente etape a Loteriei Bonurilor Fiscale. Cele 36 tranzacții intră astfel în cursa pentru cele 100 premii în valoare totală de 1 milion lei, oferite lunar de către Ministerul Finanțelor Publice, în cadrul Loteriei.

„Asistăm la a modificarea comportamentului consumatorilor din România – plata cu cardul a intrat din ce în ce mai mult în rutina zilnică – iar numărul de 36 tranzacții eligibile pentru câștiguri în cadrul celei mai recente extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale confirmă acest lucru. Faptul că vedem 36 tranzacții în valoare de 678 lei, în timp ce la extragerea anterioară a Loteriei, am înregistrat peste 2,600 de tranzacții de 79 lei, corespondente sumei extrase, arată că putem vorbi de o normalizare a comportamentului de plată al consumatorilor români, care utilizează cardurile din ce în ce mai des pentru plăți de valoare mică. Vedem acest lucru ca un succes al inițiativelor MasterCard de a aduce ultimele tehnologii de plată pe piața din România, precum tehnologia contactless, care scurtează timpul mediu al unei tranzacții, conectând consumatorii cu metode de plată mai simple și mai rapide ce îi fac să prefere din ce în ce mai mult plățile cu cardul în detrimentul numerarului,” a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.


La extragerea de duminică, 17 iulie, a avut loc prima etapă de selecție din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale pentru luna iunie, fiind desemnate ziua și valoarea bonurilor câștigătoare – între 678 și 678,99 lei, emise la data de 13 iunie.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?