Liderul mondial in imagine la 360 de grade lanseaza astazi in Romania un serviciu care converteste vizitatorii online in cumparatori

15 martie 2011

15 martie, 2011 – IPIX Romania, lider mondial in imagine la 360 de grade, lanseaza pe 15 martie a.c. un serviciu care permite inserarea in “turul virtual la 360 de grade” a unui agent de vanzari care vorbeste cu fiecare vizitator online, in parte. Solutia propusa de IPIX Romania se poate aplica si in domeniul  rezervarilor  de bilete, persoanele interesate putand sa-si dea seama cum se vede din locul lor inainte de a ajunge efectiv in sala. Misiunea agentului de vanzari este sa il converteasca pe vizitatorul ajuns pe website in cumparator.

IPIX Sales Agent este un mod inedit dar eficient de a prezenta pe internet proprietati imobiliare, hoteluri, sedii de companii, sali de spectacole, etc.  Indiferent de locatia prezentata, vizitatorul online este intampinat de catre manager, care este pregatit sa il insoteasca personal prin toate spatiile locatiei, sau de catre agentul imobiliar, care este pregatit sa il insoteasca si sa-i prezinte toate camerele casei sau apartamentului aflate in portofoliu.

Vizitatorul online vede totul la 360 de grade, in mod interactiv – adica alege in orice moment ce anume vrea sa vada, cat timp zaboveste intr-o anumita incapere sau de cate ori revine. De fiecare data, IPIX Sales Agent-ul este pregatit sa inainteze oferte speciale pentru a-l convinge pe potentialul client sa cumpere pe loc sau sa lase datele sale de contact pentru contacte ulterioare.

Solutia propusa de IPIX Romania se poate aplica si in domeniul  rezervarilor  de bilete, persoanele interesate putand sa-si dea seama cum se vede din locul lor inainte de a ajunge efectiv in sala.

“Proprietarii de website-uri au la indemana un instrument puternic pentru a face conversia vizitatorilor online in cumparatori, fie ca e vorba de hoteluri, agentii imobiliare, clinici medicale sau showroom-uri diverse. Un website trebuie sa vanda. Iar IPIX Sales Agent si-a propus sa faca exact acest lucru”, a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX Romania.

IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation, liderul mondial in imagine la 360 de grade. IPIX Romania furnizeaza solutii de crestere a vanzarilor pentru hoteluri, pensiuni, companii imobiliare, medicale, firme de constructii / arhitectura, institutii de educatie, muzee, dealeri auto, studiouri si altele.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?