Liderul mondial in imagine la 360 de grade lanseaza astazi in Romania un serviciu care converteste vizitatorii online in cumparatori

15 martie 2011

15 martie, 2011 – IPIX Romania, lider mondial in imagine la 360 de grade, lanseaza pe 15 martie a.c. un serviciu care permite inserarea in “turul virtual la 360 de grade” a unui agent de vanzari care vorbeste cu fiecare vizitator online, in parte. Solutia propusa de IPIX Romania se poate aplica si in domeniul  rezervarilor  de bilete, persoanele interesate putand sa-si dea seama cum se vede din locul lor inainte de a ajunge efectiv in sala. Misiunea agentului de vanzari este sa il converteasca pe vizitatorul ajuns pe website in cumparator.

IPIX Sales Agent este un mod inedit dar eficient de a prezenta pe internet proprietati imobiliare, hoteluri, sedii de companii, sali de spectacole, etc.  Indiferent de locatia prezentata, vizitatorul online este intampinat de catre manager, care este pregatit sa il insoteasca personal prin toate spatiile locatiei, sau de catre agentul imobiliar, care este pregatit sa il insoteasca si sa-i prezinte toate camerele casei sau apartamentului aflate in portofoliu.

Vizitatorul online vede totul la 360 de grade, in mod interactiv – adica alege in orice moment ce anume vrea sa vada, cat timp zaboveste intr-o anumita incapere sau de cate ori revine. De fiecare data, IPIX Sales Agent-ul este pregatit sa inainteze oferte speciale pentru a-l convinge pe potentialul client sa cumpere pe loc sau sa lase datele sale de contact pentru contacte ulterioare.

Solutia propusa de IPIX Romania se poate aplica si in domeniul  rezervarilor  de bilete, persoanele interesate putand sa-si dea seama cum se vede din locul lor inainte de a ajunge efectiv in sala.

“Proprietarii de website-uri au la indemana un instrument puternic pentru a face conversia vizitatorilor online in cumparatori, fie ca e vorba de hoteluri, agentii imobiliare, clinici medicale sau showroom-uri diverse. Un website trebuie sa vanda. Iar IPIX Sales Agent si-a propus sa faca exact acest lucru”, a declarat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX Romania.

IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation, liderul mondial in imagine la 360 de grade. IPIX Romania furnizeaza solutii de crestere a vanzarilor pentru hoteluri, pensiuni, companii imobiliare, medicale, firme de constructii / arhitectura, institutii de educatie, muzee, dealeri auto, studiouri si altele.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash