Libra Internet Bank spune ca este „singura banca care ofera comision zero la platile in Romania si UE”

Premium
21 septembrie 2021

Libra Internet Bank isi informeaza clientii ca nu percepe niciun comision pentru platile (efectuate in aceeasi zi) in valoare de pana la 10.000 euro.

„Libra este singura banca din Romania care ofera comision zero la plati in Romania si UE de pana la 10.000 euro,” potrivit institutiei.

Banca spune ca pentru a beneficia de aceasta facilitate, clientii trebuie sa aleaga plata prin SEPA. Banii vor ajunge in banca destinatarului in aceeasi zi daca plata este efectuata inainte de ora 16.00.

De asemenea, banca mai precizeaza: ‘aveti comision zero la platile online de pana la 50.000 lei.”

Sursa: Libra Internet Bank

___________

SEPA (Single Euro Payments Area) este un sistem de plati folosit numai pentru platile in euro fara numerar, disponibil in tarile membre UE si in alte cateva state (Elvetia, Norvegia si Liechtenstein).

SEPA se refera la transferurile de bani realizate dintr-un cont bancar deschis in euro intr-un alt cont bancar in euro, intre tarile aflate in zona SEPA.  

Platile SEPA pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si de companiile care au sedii in mai multe state din Europa.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?