Libra Internet Bank se muta intr-un nou sediu central

19 noiembrie 2018

Libra Internet Bank a decis sa își mute sediul central în clădirea Phoenix Tower, din București, „ca urmare a creșterii susținute înregistrate în ultimii ani și a dorinței de a concentra într-un singur loc diviziile centrale ale băncii.”, potrivit comunicatului de presa.

Noul sediu central se află pe Calea Vitan 6-6A, într-o locație accesibilă și o zonă apropiată de centrul orasului.

„Libra Internet Bank a înregistrat o creștere excepțională în ultimii ani, iar mutarea într-un nou sediu a fost o necesitate… Noile spații și facilitățile acestora ne susțin dezvoltarea activității, contribuie la conectarea angajaților și permit interacțiunea colaborativă”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice bănci din România și a fost desemnată în acest an, „Cea mai inovatoare bancă”, în cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancară.

Cu o cotă de piață de 1% și o rețea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank și-a dedicat dezvoltarea în principal clienților din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate și Agribusiness, precum și pe zona digitală pentru persoane fizice.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash