Libra Internet Bank se muta intr-un nou sediu central

19 noiembrie 2018

Libra Internet Bank a decis sa își mute sediul central în clădirea Phoenix Tower, din București, „ca urmare a creșterii susținute înregistrate în ultimii ani și a dorinței de a concentra într-un singur loc diviziile centrale ale băncii.”, potrivit comunicatului de presa.

Noul sediu central se află pe Calea Vitan 6-6A, într-o locație accesibilă și o zonă apropiată de centrul orasului.

„Libra Internet Bank a înregistrat o creștere excepțională în ultimii ani, iar mutarea într-un nou sediu a fost o necesitate… Noile spații și facilitățile acestora ne susțin dezvoltarea activității, contribuie la conectarea angajaților și permit interacțiunea colaborativă”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice bănci din România și a fost desemnată în acest an, „Cea mai inovatoare bancă”, în cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancară.

Cu o cotă de piață de 1% și o rețea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank și-a dedicat dezvoltarea în principal clienților din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate și Agribusiness, precum și pe zona digitală pentru persoane fizice.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?