[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Libra Internet Bank relansează pachetele de cont curent pentru IMM-uri, cu beneficii suplimentare

26 mai 2023


Libra Internet Bank vine cu o variantă îmbunătățită a pachetelor de cont curent dedicate IMM-urilor, cu avantaje mai clare, în funcție de profilul companiilor. Astfel, „Rise IMM este conceput pentru firmele care au activități în special în România. Shine IMM are pe lista beneficiilor inclusiv încasările și plățile în Euro, fiind ideal pentru firmele aflate în proces de extindere și care au parteneriate comerciale la nivel european” – potrivit comunicatului.

Costul pachetului Shine IMM este de 100 de lei lunar și include, printre altele, administrarea conturilor în RON și valută, internet banking și mobile banking, plăți instant în lei, plăți in-app euro SEPA și până la două carduri Business Gold. Pachetul Rise IMM are un cost lunar de 50 de lei. Toate detaliile despre costuri și beneficiile incluse sunt disponibile pe site-ul Libra Internet Bank.


Ambele pachete beneficiază de opțiunea “Autoimport extrase” prin API Accounts, care este furnizată gratuit și oferă un mod modern de gestionare a relației cu banca.

____________


Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 la București și este una dintre cele mai dinamice bănci românești, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltare imobiliară și agribusiness. Libra Internet Bank este prima bancă din România recunoscută “Digital First” de către Mastercard și este cel mai important partener bancar pentru fintech-uri.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?