[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Libra Internet Bank lansează versiunea digitală a cardurilor de debit Avanpost pentru persoane fizice

20 ianuarie 2023

Libra Internet Bank anunță că cei care își comandă un card digital Avanpost din aplicațiile mobile ale băncii „îl primesc imediat și gata de folosit, direct în aceste aplicații” – potrivit comunicatului. Aplicațiile mobile ale băncii sunt Libra Mobile Banking și aplicația de carduri Libra Journey.

Cardurile Avanpost emise digital pot fi folosite imediat pentru plăți online, prin utilizarea detaliilor de card afișate în aplicațiile mobile ale Libra Internet Bank. Totodată, prin înrolarea în Apple Pay sau Google Pay, cardurile digitale Avanpost pot fi utilizate pentru plăți la POS sau retrageri de numerar de la bancomatele cu tehnologie contactless integrată.

De foarte mulți ani, digitalizarea este cuvântul de ordine atunci când vorbim despre Libra Internet Bank, trendsetter prin definiție în cadrul sistemului bancar românesc. Prin lansarea versiunii digitale a cardului Avanpost, ducem și mai sus standardul digital al băncii și le asigurăm instant tuturor posesorilor acestui card de debit unic în România accesibilitate totală la propriile fonduri, 100% online, în condiții de maximă siguranță și confort”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

O altă noutate este că posesorii de carduri Avanpost emise deja (format fizic) regăsesc acum datele acestor carduri atât în aplicația de mobile banking, cât și în Libra Journey, pentru o experiență de utilizare 100% digitală, independentă în orice moment de deținerea cardului fizic.

Cardurile Avanpost sunt disponibile (digital&fizic), în 2 variante:

– Avanpost Gold (0 cost emitere, 4 lei/lună administrare), cu facilități exclusiviste precum asigurarea gratuită de călătorie în străinătate sau accesul în Business Lounge-ul din Aeroportul Internațional Henri Coandă;

– Avanpost Free (0 cost emitere & 0 comision de administrare lunară).

Ambele tipuri de card (Gold/Free) pot fi comandate și în varianta Avanpost Junior, destinată copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani.

Cardul Avanpost asigură indiferent de variantă (Gold/Free), 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de peste 600 de Avanposturi Radio Guerrilla și trei retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

Pe langă versiunea digitală, cardurile Avanpost pot fi comandate în continuare și în format fizic (plastic), în mod gratuit, din aplicația de mobile banking a băncii, din aplicația Libra Journey sau din oricare dintre cele 54 de sucursale ale Libra Internet Bank.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?