Libra Internet Bank lanseaza o noua versiune a contului online pentru firme si profesii liberale, fara semnatura electronica extinsa

7 octombrie 2020

Libra Internet Bank lansează o versiune upgrade a produsului prin care clienții își pot deschide un cont curent de business, 100% autonom și 100% online, cu semnatură electronică asigurată acum de către bancă, la momentul semnării documentației contractuale.

„Prin noua versiune, clienții beneficiază de o experiență de utilizare premium, asigurată de un design complet nou și de un flux de deschidere simplu și intuitiv,” potrivit comunicatului.

Prin tot ceea ce facem, ne propunem să venim cu soluții care să simplifice experiența de lucru cu banca. După 10 săptămâni de optimizare, dezvoltare și testare, exclusiv in-house, în care am reproiectat în întregime fluxul online, suntem în măsură să le oferim clienților noștri o soluție digitală de top în ceea ce privește deschiderea conturilor curente de business. Acum, clienții pot deschide aceste conturi și fără să dețină o semnătură electronică extinsă, semnarea documentației contractuale realizându-se prin opțiunea eSign, pe care o punem gratuit la dispoziție, în acest scop„, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Pe lângă deschiderea unui cont curent în lei, clienții au și posibilitatea deschiderii unui cont în euro și/sau în dolari, iar odată cu această versiune, produsul poate fi accesat și de pe dispozitivele mobile. Pentru moment, soluția este disponibilă clienților cu administrator unic.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Mihai Draghici – CEO PayByFace

„Dupa ce oamenii creeaza un cont PayByFace si au adaugat cardul, selfi-ul si PIN-ul, si au avut un pic de curaj sa se duca sa incerce, daca au incercat o data plata prin recunoastere faciala nu mai folosesc altceva (n.r. ca modalitate de plata). 80% dintre ei numai asta folosesc. Le place la nebunie.” 

Afla aici rezultatele in adoptia platii prin recunoastere faciala.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?