[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Libra Internet Bank are un nou Director General Adjunct, care va indeplini și rolul de economist-șef. Numirea va deveni oficiala dupa aprobarea BNR.

26 octombrie 2023

Libra Internet Bank își întărește echipa de management prin desemnarea lui Lucian Anghel pentru funcția de Director General Adjunct. Numirea va fi oficializată după aprobarea din partea Băncii Naționale a României. Lucian Anghel va coordona Aria de Risc a băncii (Chief Risk Officer) și va îndeplini, de asemenea, rolul de economist-șef al Libra Internet Bank.

Cu o experiență de peste 25 de ani în sistemul financiar-bancar și pe piața de capital, Lucian Anghel a ocupat funcții de top management în cadrul mai multor bănci comerciale din România și a fost președintele Bursei de Valori București.

Ne bucurăm să îl avem în echipa noastră pe Lucian Anghel, care după obținerea autorizării din partea BNR pentru noua funcție, va putea să își utilizeze vasta experiență acumulată pentru a dezvolta activitatea Libra, care țintește permanent performanța”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General al Libra Internet Bank.

În august 2023, Cristina Mahika-Voiconi a devenit noul Director General al Libra Internet Bank, după ce anterior a deținut funcția de Director General Adjunct al băncii.

____________

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București și face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH). Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 56 de sucursale.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?