Libra Internet Bank a emis cu peste 50% mai multe carduri de business in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut

6 august 2020

Libra Internet Bank se aliaza cu Visa intr-un demers menit sa accelereze folosirea solutiilor digitale in mediul de business. In perioada urmatoare, detinatorii de carduri Visa Business emise de catre Libra Internet Bank vor putea primi gratuit semnatura electronica valabila timp de 1 an, daca indeplinesc anumite conditii de tranzactionare.

Traversam o perioada de accelerare a digitalizarii si a gradului de utilizare a cardului pentru tranzactiile comerciale, inclusiv in mediul de business. In primele 6 luni ale acestui an, am emis cu peste 50% mai multe carduri de business si am inregistrat cu 13% mai multe tranzactii cu acest tip de card, fata de aceeasi perioada a anului trecut. In conditiile in care bancile fac eforturi de crestere a gradului de utilizare a solutiilor digitale in randul clientilor, Libra si Visa isi premiaza clientii business care aleg mijloacele electronice de plata, ca alternativa la utilizarea numerarului„, a declarat Radu Sabau, Director Divizia Carduri, Libra Internet Bank.


Conform regulamentului campaniei, primii 300 de clienti, posesori de carduri Visa Business emise de Libra Internet Bank, care in perioada 06 august – 06 noiembrie 2020 realizeaza tranzactii lunare, online si la POS, de minim 5000 de lei cu aceste carduri, vor primi gratuit un pachet de semnatura electronica furnizat de catre Trans Sped, partener Visa.

Regulamentul poate fi consultat aici.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?