[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Libra Bank mizeaza in continuare pe femei

9 septembrie 2010

9 septembrie, 2010 – Dupa cardul Libra Jolie, lansat in prima luna din acest an, Libra Bank pune in circulatie un nou card de credit adresat femeilor. De aceasta data produsul este emis in parteneriat cu portalul eva.ro.

Reprezentantii bancii se asteapta ca noul instrument de plata sa fie mai atractiv pentru ca beneficiaza de o platforma solida de promovare – site-ul eva.ro fiind lider pe segmentul sau de piata cu peste 300.000 de vizitatori unici pe saptamana.

Ca si primul produs, noul card este dual (putand fi utilizat atat ca un card de debit cat si ca unul de credit) si este prevazut cu o linie revolving de pana la 20.000 lei si cu o perioada de gratie de 56 de zile.

Rata anuala a dobanzii este de 20.16%, aplicata la suma utilizata. In cazul unei trageri de 10.000 lei, DAE este de 25,8%.

Posesoarele cardului vor beneficia de reduceri semnificative, de pana la 50 % daca platesc cu Cardul Eva.ro in cele peste 200 de locatii partenere: magazine, centre de sanatate si infrumusetare, sali de fitness, clinici medicale si stomatologice, cafenele si restaurante, etc.

In vederea extinderii retelei de parteneri Libra Bank a pregatit o serie de beneficii speciale atat financiare cat si de imagine.  Astfel, toti comerciantii care devin parteneri in cadrul proiectului Eva si instaleaza un POS de la Libra Bank pana la data de 31 decembrie 2010 beneficiaza de comisioane promotionale si negociabile care pot ajunge pana la 1%.

Cardul a fost pus in circulatie de la inceputul acestei luni si poate fi solicitat si direct din sectiunea special creata pe www.card.eva.ro. Reprezentantii bancii au declarat ca nu vor renunta la cardul Jolie, insa accentul pe promovare se va muta pe noul card.

Sursa: Libra Bank

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?