Leumi Card si DataCash au incheiat un parteneriat ce ofera comerciantilor un “one-stop-shop” pentru plati online

30 iunie 2014

Furnizorul de solutii globale de plata, DataCash, o companie detinuta de MasterCard, a anuntat un parteneriat cu Leumi Card. Parteneriatul are ca obiectiv furnizarea unei solutii complete de plata, comerciantilor europeni care vor sa accepte tranzactii online.

Leumi Card utilizeaza tehnologia DataCash, implementata ca solutie “white label” pentru comerciantii care le sunt clienti. Astfel, Leumi Card, o subsidiara a Leumi Bank – unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Israel – va putea furniza comerciantilor europeni un singur serviciu de plati si acceptare, permitandu-le acestora sa se adapteze la complexitatea unui peisaj de plati aflat in continua evolutie.

“Ca emitenti de carduri de credit si acceptatori, suntem constienti ca o singura solutie care sa inglobeze cat mai multe caracteristici inovatoare este esentiala pentru clientii nostri, astfel incat ei sa poata sa valorifice potentialul pietei de e-commerce. DataCash este un partener care a demonstrat ca ne poate ajuta sa realizam acest lucur, acum si pe viitor”, a declarat Hagi Heller, CEO Leumi Card.

Tehnologia de plata DataCash este utilizata de unele dintre cele mai cunoscute marci din lume, iar parteneriatul va permite bancii sa le ofere comerciantilor un management centralizat de plati, care simplifica procesarea pe canale multiple, zone geografice si dispozitive diferite.
De asemenea, parteneriatul va oferi solutii care fac mai simpla conformarea la standardul de securitate PCI DSS. Solutiile pentru comercianti pot fi personalizate in functie de sectorul de activitate al acestora, pentru a imbunatati interactiunea clientilor cu magazinul si a creste vanzarile.

“Prin parteneriatul acesta, Leumi Bank va beneficia de un sistem performant de plati si va putea sa adopte cu usurinta noi modalitati de plata si noi tehnologii”, a adaugat Andrea Scerch, Presedintele DataCash.

Carlo Enrico, Presedinte pentru Europa Centrala si de Est si Israel, in cadrul MasterCard, a declarat: “Acest parteneriat este important pentru ca reflecta viziunea MasterCard de a facilita comertul electronic pentru oricine, pe orice dispozitiv, oriunde.”

# # #

Infiintata in 1996, DataCash Group Ld (parte a MasterCard Incorporated) ofera servicii de procesare a platilor in toata lumea, multi-channel, solutii avansate de prevenire a fraudelor si management al riscului pentru comercianti si banci. Tehnologia DataCash le permite clientior sa accepte si sa proceseze plati in peste 177 de monede, de la peste 45 de marci – la distanta, prin e-commerce, m-commerce, dar si cu posesorul de card prezent.

Leumi Card este un emitent de carduri de credit si acceptator de top din Israel, cu peste 14 ani de experienta si avand ca prioritate dezvoltarea tehnologica. Leumi Card este subsidiara a Leumi Bank, unul dintre cele mai mari grupuri de banci din Israel (fondat in 1902). Leumi Group are peste 300 de subsidiare si birouri in toata lumea, activand in cele mai mari centre financiare din 18 tari.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash