Premiera: la POS-urile Alpha Bank sunt acceptate cardurile American Express, Mastercard, UnionPay si Visa

7 iunie 2021

Alpha Bank anunta ca „devine prima banca din Romania care ofera o solutie completa de acceptare a platilor prin intermediul terminalele POS proprii” a cardurilor emise sub siglele celor mai importante organizatii de plata din lume (Visa, Mastercard, UnionPay, American Express).

„Aceasta solutie ofera comerciantilor locali oportunitati de crestere prin accesul la o noua categorie de detinatori de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor,” precizeaza banca.


„Suntem singura banca din Romania prin care sunt acceptate tranzactii efectuate cu carduri emise sub sigla celor mai mari organizatii de plata din lume – Visa, Mastercard, UnionPay si American Express. Totodata, faptul ca o organizatie de plata cu o politica exclusivista isi completeaza prezenta locala printr-un parteneriat cu Alpha Bank Romania reprezinta o recunoastere a calitatii si a consistentei serviciilor de plata ale bancii pe piata din Romania,“ a declarat Viorel Vasile, Director, Unitatea Carduri.

____________

In ultimii doi ani, Alpha Bank a venit cu o serie de noutati pe piata locala, cum ar fi lansarea primei solutii SoftPOS din Romania – Alpha PhonePOS, implementarea cu succes a noii solutii „Instant Money Back” pe platformele online eMag si Fashion Days impreuna cu PayU, participarea la programul-pilot global VISA Installments si certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, in parteneriat cu Printec Romania, in paralel cu extinderea progresiva a tehnologiei bancare self-service in unitatile sale teritoriale.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Constantin Rotariu – cofondator & COO Bitcoin Romania

In prezent, fiind o piata cu o volatilitate foarte mare, cu multi traderi sezonieri care incearca sa profite de aceasta volatilitate, volumul a crescut mult. Sunt zeci de milioane de euro pe luna tranzactionati prin Bitcoin Romania, pe toate produsele noastre, pe platforma online si prin ATM-uri. S-a dovedit ca bitcoin este un activ de stocare pe termen lung iar cei care au facut profitul cel mai mare sunt cei care au avut rabdare, de la trei ani in sus.

Afla aici sfaturile expertului

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?