La doi ani din momentul lansarii, 450.000 de angajati primesc tichete de masa electronice de la Edenred

2 noiembrie 2017

La doi ani de când Edenred a lansat primele tichete de masă electronice din România, succesul acestora în rândul angajaților și al angajatorilor a depășit toate așteptările: peste 45% dintre angajații care folosesc tichete de masă emise de Edenred au optat pentru formatul electronic, alegând cardurile Ticket Restaurant®.

„Edenred este liderul pieței tichetelor și cardurilor preplătite pentru companii și emite în România tichete de masă pentru mai mult de 1 milion de salariați, din 35.000 de companii. Dintre aceștia, 450.000 de salariați își primesc azi tichetele de masă în format electronic, prin cardurile Ticket Restaurant®.”, potrivit comunicatului de presa.

Tichetele de masă sunt unul dintre cele mai utilizate beneficii extra-salariale, fiind folosite de companii pentru a susține masa de prânz a angajaților în zilele de lucru. În total în România, peste 2.5 milioane de angajați primesc tichete de masă de la angajatori. Tichetele de masă electronice au fost lansate la sfarsitul lunii octombrie 2015, cand reglementările legislative au permis emiterea lor și pe suport electronic, pe lângă formatul clasic, de tichete pe hârtie, care funcționează în continuare în paralel cu cardurile.

„Pentru companii, cardurile de masă au simplificat masiv procedurile de administrare și distribuire a tichetelor catre salariați, salvând ore întregi de lucru pentru specialiștii în HR, contabilitate sau finanțe. Pentru angajați, plata în magazine și restaurante a devenit mult mai rapidă și mai simplă, mai ales că aceștia au la dispoziție aplicația mobilă gratuita, prin care își pot verifica în timp real soldul disponibil și ultimele alimentări ale cardului. Iar pentru comercianții parteneri, cardurile înseamnă încasări mai rapide, procesare simplificată, dar și o economie de timp fantastică.”, spune Dana Sîntejudean, Director General Adjunct al Edenred România.

Cardurile de masă Ticket Restaurant® de la Edenred pot fi utilizate pentru achitarea prânzului și cumpărături alimentare peste tot în țară, în cea mai dezvoltată rețea de comercianți parteneri (hypermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare, restaurante, pizzerii, cofetarii etc.), certificată de SGS anul trecut privind numărul de comercianți care fac parte din rețea.

Edenred emite tichete de masă electronice prin intermediul cardurilor Ticket Restaurant®, atât în România, cât și în țări precum Franța, Germania, Cehia, Belgia, Spania, Slovacia, Austria, Grecia, Turcia.

Edenred este liderul mondial in solutii tranzactionale pentru companii, angajati si comercianti, derulate prin card, aplicatii mobile, platforme online sau tichete. Grupul reuneste intr-o retea unica 43 de milioane de angajati, 750.000 de companii si organizatii si 1.4 milioane de comercianti parteneri.

Listata la bursa Euronext Paris sub indexul CACNext20, Edenred activeaza in 42 de tari, avand aproape 8.000 de angajati. In 2016, volumul tranzactiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 20 miliarde euro, din care 70% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash