Kostas Tovil, vicepresedinte TBI Bank: „dezvoltam un portofel digital”

13 iulie 2018

TBI Bank lucreaza la dezvoltarea unui portofel digital in care va integra si optiunea de plati mobile, conform unor declaratii facute de Kostas Tovil, senior vice president la TBI Bank, la un eveniment organizat de Auka, furnizor norvegian de solutii pentru plata cu telefonul mobil.

“Din punctul meu de vedere, platile mobile trebuie sa fie ceva ce clientul iti cere, nu o solutie care sa inlocuiasca platile contactless fara a aduce o schimbare majora. Noi, la TBI Bank, dezvoltam un portofel digital care va permite realizarea acestor tipuri de plati, insa nu vrem sa cream un produs care sa fie folosit doar pentru asta. Gandim o solutie care sa fidelizeze clientul, prin intermediul careia el sa poata sa isi faca o planificare financiara sau sa obtina un credit instant in cazul in care nu are fondurile necesare”, a declarat Kostas Tovil (foto), senior vice president la TBI Bank.


Sursa: wall-street.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?