[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Johan Gabriels, CEO MoneyCorp Romania: „obiectivul nostru este sa oferim o puternica platforma online de schimburi valutare si plati”

20 iulie 2016

Fostul CEO al Carpatica şi RBS revine ca şef la Moneycorp Romania, companie specializată în plăţi internaţionale şi schimburi valutare, si anunta ca are ca obiectiv o cota „semnificativa” de piata. Sucursala din Romania a Money Corp este prima deschisa in regiunea balcanica si va avea sediul in Victoria Center din Bucuresti.

„Obiectivul nostru este deservirea unei cote semnificative de piaţă, oferind preţuri extrem de competitive, servicii superioare din punct de vedere calitativ pentru clienţi şi o puternică platformă on-line de schimburi valutare şi plăţi. Ne adresăm în special companiilor locale mari şi întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru care obţinerea unor cotaţii şi servicii personalizate competitive de la băncile cu care interacţionează este dificilă”, spune Johan Gabriëls (foto) – CEO Moneycorp România.

Moneycorp a început să furnizeze servicii de plăţi şi schimburi valutare din 1979 dintr-o singură locaţie de birouri din centrul Londrei. Grupul are peste 760 de angajaţi şi a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzacţii în 90 de valute în numele clientilor săi în anul 2015.

Sursa: www.wall-street.ro

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?