Irina Scarlat, Revolut: Ne asteptam sa ajungem la 1 milion de utilizatori in Romania, pana la finele anului. Compania vine la Banking 4.0

19 noiembrie 2019

Numărul de utilizatori ai platformei financiare Revolut crește peste așteptări, susține Irina Scarlat (foto), directorul pentru Europa Centrală și de Est al companiei britanice. Revolut are circa 850.000 de clienți în România în acest moment și ar putea ajunge până la 1 milion de utilizatori la finele anului, arată Scarlat, potrivit profit.ro.

“Când am venit în companie, acum un an și jumătate, aveam 20.000 de utilizatori. Acum ne apropiem de 1 milion. Obiectivul era să ajungem la 500.000 până la finele anului”, spune Scarlat, la o conferință organizată de Consiliul Concurenței și Camera de Comerț și Industrie a României.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
49 votes · 49 answers
Voteaza
NoCash