Irina Scarlat, Revolut: Ne asteptam sa ajungem la 1 milion de utilizatori in Romania, pana la finele anului. Compania vine la Banking 4.0

19 noiembrie 2019

Numărul de utilizatori ai platformei financiare Revolut crește peste așteptări, susține Irina Scarlat (foto), directorul pentru Europa Centrală și de Est al companiei britanice. Revolut are circa 850.000 de clienți în România în acest moment și ar putea ajunge până la 1 milion de utilizatori la finele anului, arată Scarlat, potrivit profit.ro.

“Când am venit în companie, acum un an și jumătate, aveam 20.000 de utilizatori. Acum ne apropiem de 1 milion. Obiectivul era să ajungem la 500.000 până la finele anului”, spune Scarlat, la o conferință organizată de Consiliul Concurenței și Camera de Comerț și Industrie a României.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Catalin Cretu – general manager Visa pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta

„Suntem in top 3 european pentru adoptia platilor digitale in transportul public, dupa Marea Britanie si Polonia, si in top 10 mondial in penetrarea tehnologiei contactless in general.”

Afla aici rezultatele romanilor in adoptia platilor electronice.

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?