Irina Scarlat, Revolut: Ne asteptam sa ajungem la 1 milion de utilizatori in Romania, pana la finele anului. Compania vine la Banking 4.0

19 noiembrie 2019

Numărul de utilizatori ai platformei financiare Revolut crește peste așteptări, susține Irina Scarlat (foto), directorul pentru Europa Centrală și de Est al companiei britanice. Revolut are circa 850.000 de clienți în România în acest moment și ar putea ajunge până la 1 milion de utilizatori la finele anului, arată Scarlat, potrivit profit.ro.

“Când am venit în companie, acum un an și jumătate, aveam 20.000 de utilizatori. Acum ne apropiem de 1 milion. Obiectivul era să ajungem la 500.000 până la finele anului”, spune Scarlat, la o conferință organizată de Consiliul Concurenței și Camera de Comerț și Industrie a României.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?