[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

iPay International S.A., furnizorul solutiei de plata myPOS, a intrat pe piata din Romania – comerciantii pot accepta platile prin card chiar daca nu au cont bancar

28 mai 2015

Compania propune un model de business ce ofera posibilitatea accesarii pe loc a banilor de catre comercianti, fara comision sau plata lunara lunara extra, propunandu-si „sa elimine barierele majore ale platilor cu cardul”. Aceasta noua solutie consta intr-un pachet intreg care include dispozitivul POS, contul gratuit pentru comerciant si cardul MasterCard gratuit. myPOS a fost lansat oficial anul trecut, la targul international MWC Barcelona, si a fost primit cu interes, „devenind o poveste de succes in toate tarile in care a fost introdus”, potrivit companiei.

myPOS este o solutie multivaluta care le ofera comerciantilor posibilitatea de a accepta plati prin numeroase tipuri de card, de credit sau de debit – MasterCard, VISA, Maestro, VISA Electron, VPay sau JCB, oricand si oriunde.


„Instrumentele pentru cumparaturi online si aplicatia pentru mobil myPOS, sunt foarte usor de folosit si garanteaza acces non-stop la informatiile privind detaliile tranzactiilor, istoricul contului si al cardului si la functiile de transfer monetar catre aproape orice cont bancar din lume. Folosind Business MasterCard, comerciantii pot retrage instant bani din orice ATM care accepta MasterCard, sau pot plati în orice magazine, chiar si în cele online, care accepta carduri MasterCard.”, potrivit comunicatului de presa.

„Posibilitatea de a accepta plati utilizand myPOS si de a accesa instantaneu fondurile prin cardul MasterCard Business este un concept revolutionar în industria platilor. Cred ca este o foarte buna solutie pentru întreprinderile mici si mijlocii, pentru ca va ajuta afacerile sa-si îmbunatateasca fluxul monetar si sa previna una dintre provocarile cheie: colectarea platilor rapid si evitarea fraudelor,” a declarat Arthur Turemka, senior MasterCard Executive.

In Romania, iPay International S.A. va aplica un model recunoscut de „shared revenues” si va pune la vanzare dispozitivele myPOS numai prin intermediul distribuitorilor. Companiile locale din arii diferite de business, precum cele de telecomunicatii, lanturile de magazine retail sau alte tipuri de companii, au posibilitatea de a deveni distribuitori.

Dispozitivele myPOS sunt certificate conform celor mai noi standarde de securitate ale industriei platilor electronice – utilizand cip si cod PIN – si permit efectuarea de tranzactii contactless.

iPay International S.A., Luxemburg este licentiat de institutia Electronics Money sa ofere servicii financiare in Spatiul Economic European, in Zona Unica de Plati in Euro, respectand cerintele Consiliului European de Plati, membru SWIFT si al asociatiei bancherilor din Luxemburg.

Compania face parte dintr-un grup corporativ specializat in servicii de plati, active manageriale si servicii bancare conduse de SIGNIA GROUP din Zurich. Grupul conduce propriile centre de autorizare, centre de procesare, compensare si decontare PCI DSS Level1, de integrare directa la sistemele de carduri, permitand eliberearea tuturor tipurilor de carduri cu sigla MasterCard, VISA si JCB si achitarea platilor cu MC, VISA, JCB si CUP.

Pentru mai multe informatii in legatura cu myPOS vizitati site-ul www.myPOS.eu

Sursa: agora.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?