[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Investimental, primul broker autorizat pentru tranzacții bursiere la BVB din ultimii 14 ani, lansează MultiCont: „alternativă la conturile de economii pentru părinții moderni”

13 octombrie 2023

În lumea financiară de azi în continuă schimbare, flexibilitatea și adaptabilitatea sunt esențiale. Iar părinții sunt în căutarea unor soluții flexibile și mai eficiente pentru a economisi și a investi pentru viitorul copiilor lor. Cu posibilitatea de a deschide până la 3 conturi suplimentare în RON și EUR, părinții pot separa și organiza fondurile în funcție de diferitele lor obiective – fie că este vorba de studiile universitare ale copilului, tabere sau chiar primul automobil”, a declarat Mihaela Bîciu – CEO Investimental.

MultiCont nu este doar o facilitate asociată contului de investiții. Suntem convinși ca este o punte către bursă, oferind oportunități neexplorate până acum. Încurajez fiecare părinte să privească dincolo de metodele tradiționale de economisire și să descopere potențialul pe care bursa îl poate oferi pentru viitorul copiilor sai.” a declarat Cristian Paul – Președinte CA Investimental.

Investimental este primul broker autorizat pentru tranzacții bursiere la BVB din ultimii 14 ani, care și-a început activitatea in iulie 2023. Principalul investitor al Investimental, Sacha Dragic, a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai importanți antreprenori din România, grupul Superbet, pe care l-a fondat, depășind deja valoarea de 2,5 miliarde de euro.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?