[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Întreb BT a avut în 2023 un număr record de vizitatori, peste cinci milioane. Integrata in octombrie 2023, opțiunea AI Search a fost utilizată până acum de aproximativ 30.000 de vizitatori unici, de peste 100.000 de ori.

12 ianuarie 2024

Cele mai căutate informații au fost despre gestionarea contului, popriri, programare online la bancă, modalitati pentru plata facturilor și logarea în aplicațiile Băncii Transilvania.

Întreb BT a avut în 2023 un număr record de vizitatori, peste cinci milioane. Comparativ cu 2022, acesta a crescut cu 31%, iar numărul de vizite, cu 43%. Cele mai multe vizite au fost din România, Germania, Marea Britanie, Italia și Spania.

Notorietatea Întreb BT a crescut de la an la an, peste 70% din vizitatori au ajuns anul trecut pe site prin accesare directă, modalitate urmată de căutările specifice pe Google. Vizitatorii pot evalua online, prin rating, conținutul Întreb BT.  

Opțiunea AI Search de pe Întreb BT

Banca Transilvania a integrat inteligența artificială în Întreb BT, în octombrie 2023, pentru simplificarea interacțiunilor și accesibilitate mai mare la conținutul platformei. „Vizitatorii care caută prin AI Search informații despre produse, servicii și soluții de self-banking primesc un răspuns generat prin large language model, care integrează informații într-un mod mai prietenos și folosind surse informare multiple.” precizeaza banca. Aproximativ 30.000 de vizitatori unici au folosit până acum de peste 100.000 de ori opțiunea AI Search.

____________

Platforma online a Băncii Transilvania este concepută ca un motor de căutare a informațiilor, cu peste 2.000 de întrebări și răspunsuri despre banking, și completează canalele de comunicare cu clienții: site-ul BT, peste 500 de sedii din 180 de localități, echipa Call Center, canalele social media și chatboții.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?