[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Intesa Sanpaolo Bank oferă noi facilităţi pentru posesorii de carduri

25 februarie 2010

25 februarie 2010 – Incepand cu luna februarie, Intesa Sanpaolo Bank acceptă cardurile VISA în întreaga reţea naţională de automate bancare (ATM-uri). Partea de acceptare va fi urmată în viitorul apropiat şi de primele produse ale băncii sub sigla VISA, destinate atât persoanelor fizice, cât şi juridice.

De asemenea, platforma de carduri a băncii a fost îmbunătăţită şi prin o serie de modificări funcţionale şi de design ale cardului de credit MasterCard Gold. Astfel, în urma unui parteneriat strategic cu Generali Group toate cardurile MasterCard Gold de la Intesa Sanpaolo Bank vor include şi un pachet de servicii de asigurare a călătoriilor în străinătate şi protecţia cumpărăturilor. Gama de riscuri asigurate de către Generali Group pentru utilizatorii cardurilor Gold acoperă de la accidente, cheltuieli medicale de urgenţă, pierderea bagajelor, întârzierea zborului şi până la răspundere civilă faţă de terţi, deces şi invaliditate temporară sau permanentă.

Legat de design, cardurile Gold de la Intesa Sanpaolo Bank vor avea culoarea aurie universal recunoscută pentru acest tip de produs premium. Apeductul roman stilizat, ca o marcă distinctivă a Grupului Intesa Sanpaolo, conferă specificitate design-ului şi produsului.

„Preocuparea pentru inovaţie şi îmbunătăţirea permanentă a calităţii produselor şi serviciilor este una dintre caracteristicile băncii noastre. Intesa Sanpaolo Bank a fost prima bancă de pe piaţa locală ce a oferit ca beneficiu comision 0% la retragerile de numerar de la orice bancomat din România, iar în prezent este singura care oferă acelaşi beneficiu şi pentru retragerile din străinătate în cadrul Pachetului Lider. Banca noastră îşi va diversifica şi completa în continuare gama de produse şi servicii pe acest segment de piaţă”, a declarat Riccardo Parasporo, director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Toate cardurile bancare de la Intesa Sanpaolo Bank oferă cea mai sigură tehnologie transpusă prin Cip şi PIN. Cardurile cu Cip au ca avantaj creşterea nivelului de securitate a tranzacţiilor şi eliminarea riscului de copiere sau contrafacere a cardului. Pentru cardurile de credit, banca oferă clienţilor accesul la o linie de credit (de tip revolving), cu limită de până la 10.000 de lei pentru MasterCard Standard şi 30.000 lei pentru Mastercard Gold. În plus, perioada de graţie este de până la 45 zile pentru orice tip de tranzactie, inclusiv pentru cele în numerar, posesorii având posibilitatea de a retrage întreaga limită acordată de bancă.

În ţara noastră Intesa Sanpaolo Bank deţine o reţea de peste 90 unităţi teritoriale şi se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi companiilor şi IMM-urilor.

Sursa: Intesa Sanpaolo Bank Romania

Taguri:

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?