[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza serviciul de alerte, cu notificari doar in zilele lucratoare intre 09.00 si 18.00

7 august 2017

Incepand cu luna august, Intesa Sanpaolo Bank Romania pune la dispozitia clientilor sai, persoane fizice si juridice, in mod automat si gratuit, serviciul de alerte transmise pe urmatoarele canale: prin SMS pe telefonul mobil sau prin e-mail.

„Alertele vor oferi clientilor bancii informatiile de care au nevoie despre produsele si facilitatile detinute, astfel: rate scadente la credite (inclusiv leasing), polite de asigurare, restante si carduri (de exemplu: suma minima datorata, activare/expirare card, etc.).”, potrivit comunicatului de presa.

Banca mai precizeaza ca notificarile se vor transmite doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-18:00.

Pe langa acest serviciu gratuit, Intesa Sanpaolo Bank Romania va lansa in septembrie o categorie de abonamente, disponibile contra cost, pentru un alt tip de serviciu de alerte, prin care clientii vor fi informati cu privire la tranzactiile desfasurate pe conturile lor curente deschise la banca (de exemplu: incasari, plati, sold disponibil, tranzactii direct debit, plati cu instrumente de debit, etc.) si cardurile detinute (plati la comercianti si retrageri de numerar).

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?