[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

InsurTech: BCR, împreună cu OMNIASIG, lansează George Smart Protect, „prima asigurare 100% online pentru microîntreprinderi și PFA”. Asigurarea poate fi accesată direct de pe telefon.

21 mai 2024

Banca Comercială Română extinde ecosistemul digital George și anunță lansarea George Smart Protect, „primul produs de asigurare pentru clienții microîntreprinderi și PFA, oferit împreună cu OMNIASIG Vienna Insurance Group” – potrivit comunicatului de presa. George Smart Protect poate fi achiziționat 100% online, din Magazinul George.

George Smart Protect propune o serie de beneficii (protecție prin asigurare) pentru clienții microîntreprinderi și PFA: răspunderea civilă publică față de terți, asigurarea bunurilor mobile pentru incendiu și alte riscuri, asigurarea echipamentelor electronice.


Ca opțiuni suplimentare pentru protecție extinsă banca precizeaza: asigurarea de răspundere a chiriașului față de proprietar, asigurarea bunurilor pentru daune cauzate de fenomene electrice, asigurarea banilor în numerar, asistență tehnică rapidă.

Asistența tehnică la locație, prin personal tehnic specializat, se realizează pentru un număr de trei evenimente per an de asigurare, în limita a 2.500 lei per eveniment și suplimentar 1.000 RON pentru piese de schimb centrale termice/pompe caldură, instalații aer condiționat/climatizare, detecție, alarmare.

Asigurarea poate fi accesată direct de pe telefon, din Magazinul George, de către clienții care au cont George pentru afaceri. George Smart Protect este disponibil într-un pachet cu o acoperire de bază, care poate fi completat cu acoperirile opționale.

Plata primei se va achita în LEI, către Asigurator, la termenul agreat. Plata primei de asigurare se efectuează anual sau lunar, în funcție de opțiune, prin debitarea automată a contului. Plata primei inițiale va fi debitată în momentul emiterii poliței de asigurare, iar perioada de valabilitate a poliței de asigurare este de trei ani.

George Smart Protect este disponibil în Magazinul George de la începutul lunii mai.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?