ING va reinnoi doar cardurile de debit care au generat tranzactii in ultimele 4 luni inainte de expirarea acestora – cu doua exceptii

18 noiembrie 2020

Cardurile atașate ING Card Complet sau conturilor curente în euro, atât cele nou emise, cât și cele reînnoite, vor fi livrate, din luna martie, la adresa indicată de titular, la un cost de livrare de 18 lei pentru fiecare card livrat, în maximum 7 zile lucrătoare de la emitere, potrivit profit.ro.

De asemenea, vor fi reînnoite doar cardurile care au fost folosite pentru tranzacții în ultimele 4 luni înainte de expirarea acestora. Nu se aplică cardurilor de credit și nici cardurilor de debit atașate contului ING Elementar (contul de plăți cu servicii de bază) sau conturilor economii pentru copii.


Primul card atașat contului ING Card Complet va avea în continuare un comision de administrare de 0 lei. Începând cu al doilea card, va fi aplicat un comision de administrare scăzut: de la 28 lei/an la 2 lei/lună. Această modificare intră în vigoare începând cu 1 martie 2021.

Începând cu 14 ianuarie 2021, comisionul pentru majorarea limitei zilnice tranzacții numerar va fi 25 lei pentru fiecare aprobare.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Gabriela Nistor – director general adjunct BT

Tendinţele pe care le-am remarcat înainte de începerea pandemiei s-au accelerat pe perioada stării de urgenţă. Am văzut acest lucru ca o oportunitate, un tipping point pentru bancă. Post-pandemie nu avem cum sa ne întoarcem la comportamentul financiar pe care îl aveam până în februarie a.c. Relaţia românilor cu online-ul s-a schimbat. In plus, cardul fizic se va dematerializa. Vom asista la o scădere a cererii pentru cardurile fizice, respectiv la o creştere a preferinţei pentru componenta digitală a acestora.”

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?