[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

ING limiteaza la 15.000 lei pe zi retragerile / depunerile din / in ATM-uri, de astazi

1 aprilie 2019

ING România a anunţat ca incepand de astazi, 1 aprilie 2019, va limita sumele maxime până la care pot fi efectuate retragerile şi depunerile de numerar, din propriile bancomate şi din bancomatele altor bănci, potrivit profit.ro.

Astfel, sumele maxime pentru retragerile şi depunerile de numerar de către persoanele fizice vor fi de 15.000 de lei pe zi pentru retragerile de la bancomatele ING sau bancomatele altor bănci şi 15.000 de lei pentru depunere la bancomatele ING. Potrivit reprezentanţilor băncii, în cazul în care un client va avea nevoie să retragă sau să depună o sumă mai mare de 15.000 de lei va trebui să sune la numărul 031.406.24.64, pentru a oferi detalii despre tranzacţie.

„Prioritatea noastră numărul unu este să îţi păstrăm întotdeauna banii în siguranţă. Din acest motiv, pentru a reduce anumite riscuri asociate cu tranzacţiile în numerar, vom introduce câteva schimbări şi măsuri de control suplimentare. Aceste schimbări sunt în acord cu modificările observate în comportamentul utilizării de numerar de către clienţii ING, aflat pe o tendinţă descrescătoare, dar şi cu evoluţia practicilor europene de utilizare a numerarului“, potrivit ING.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?