[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

ING lansează Business Deals, o platformă cu oferte speciale, negociate pentru antreprenori

17 septembrie 2024

ING lansează Business Deals, o platformă în care antreprenorii au acces la oferte B2B, negociate de reprezentanții băncii, pentru nevoile afacerii lor. Clienții beneficiază de reduceri la o gamă largă de produse și servicii, de la facturare, la telefonie și internet, la aplicații dedicate managementului comenzilor și soluții de securitate cibernetică.

„Antreprenorii au acces automat la oferte, direct din ING Business, platforma de internet banking dedicată acestora.” – precizeaza banca.

Ofertele disponibile în ING Business Deals

. Oblio – 20% discount, pentru tot ce ține de facturare. În plus, poți accesa emiterea de facturi Oblio direct din ING Business, cu mai puține clickuri;

. Regnet – 15% discount la orice operațiune pe care vrei să o înregistrezi la Registrul Comerțului – totul online;

. Bitdefender – 60% reducere pentru un an complet de protecție, pentru 10 dispozitive;

. Vodafone – telefoane bonus la abonamente de date și voce, precum și telefoane performante fără conectare de la 20 de euro;

. trei luni gratuit pentru orice soluție Edenred: card de masă, card de vacanță, card cadou sau card cultural.

. 20% reducere la tariful lunar, pentru doi ani la folosirea Ebriza, aplicație dedicată managementului comenzilor în HoReCa. În plus, perioada de testare gratuită este extinsă la 60 de zile.

„Prin ING Business Deals, ne-am dorit să construim un ecosistem în care antreprenorii să aibă acces, cu doar câteva click-uri, la soluții pentru cât mai multe nevoi concrete de business, oferite de furnizori de încredere. Dincolo de serviciile bancare, ne propunem ca această platformă să devină un one-stop shop atât pentru afaceri la început de drum, cât și pentru cele în continuă creștere.

Ofertele speciale și reducerile sunt negociate special pentru antreprenorii ING. Pornim de la conversațiile cu clienții noștri despre serviciile pe care și le doresc, pe lângă cele bancare, și suntem mereu preocupați să adăugăm pentru ei noi parteneri și oferte preferențiale, care îi ajută să economisească.

Mai mult, toate inițiativele noastre converg în direcția de a oferi antreprenorilor instrumentele esențiale pentru a-și gestiona afacerea, într-o singură platformă, într-un mod cât mai simplu, eficient și în siguranță.” ­– Luana Sorescu, Head of Easy Banking, în cadrul diviziei Business Banking ING Bank România.  

Mai multe detalii despre ofertele pentru antreprenori și platforma ING Business Deals pot fi accesate pe pagina dedicată de pe site-ul ING.

_________ 

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice. ING Bank România este singura bancă cu o creștere organică din top 10 bănci locale după active, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,7 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri & Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?