ING Bank Romania reia procesul de extindere teritoriala a retelei de unitati. „Este primul office deschis dupa cativa ani și va fi urmat de alte evenimente de acest tip” – spune responsabilul de retail al bancii.

13 aprilie 2023

ING Bank România anunță inaugurarea unui nou office în Coresi Shopping Resort din Brașov. ING Office Coresi Mall a fost deschis pe data de 1 aprilie, iar clienții vor putea accesa aici produse și servicii destinate nu doar persoanelor fizice, ci și celor juridice.

De acum, odată cu transformarea ING Point Brașov Coresi Shopping Center în ING Office Coresi Mall, numărul consultanților disponibili pentru a veni în sprijinul clienților va fi sporit. Noua locație deservește toate categoriile de clienți: segmentul de retail va putea derula în continuare aceleași tipuri de operațiuni ca și înainte, iar antreprenorii vor avea acces la produsele dedicate segmentului de business banking (conturi pentru firme, credite și alte produse dedicate întreprinderilor mici și mijlocii).

Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank Romania:
ING Office Coresi Mall este primul office deschis de ING Bank România după câțiva ani și va fi urmat de alte evenimente de acest tip. În această locație clienții au acces atât la produse și servicii dedicate persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Pentru noi este foarte important să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii care să corespundă nevoilor și cerințelor acestora pentru a-i susține să fie mereu cu un pas înainte, în viață și în afaceri”.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?