Inform Lykos preia doua companii locale ce ofera solutii de arhivare, procesare si distrugere securizata a documentelor

1 noiembrie 2019

Grupul grec Inform Lykos, lider pe piața produselor tipărite, a cumpărat participații majoritare la două companii din grupul IT românesc Sistec, potrivit profit.ro. Cele două companii au afaceri cumulate de circa 12,5 milioane de lei.

Achizițiile vizează un pachet de 65,07% din acțiunile Sistec Next Docs și o participație de 65,45% la Sistec Confidential. Cele două companii furnizează soluții de arhivare, procesare a documentelor și distrugere securizată a documentelor.

Grupul este prezent în România din 2001. În 2013, în urma unei investiții de 25 milioane euro, grupul a deschis o facilitate pentru fabricarea de carduri în București. Tot în 2013, grupul elen a preluat, de la Banca Națională a Austriei, pachetul majoritar al furnizorul de carduri Austria Card.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Nic Marius Balaceanu – Founder & CEO Lendrise

„For more than a week now, ScoreRise enrolls daily hundreds of users through an innovative facial recognition interface. Enrollment takes less than a minute and it does not require presence of a human operator or video recording. And, of course, it stays fully GDPR compliant with help from Reff & Associates and Deloitte Romania.”

Sondaj
Romania este ultima tara membra UE care nu a transpus in legislatia romaneasca Directiva europeana revizuita a serviciilor de plata (PSD2). Cand credeti ca se va intampla totusi acest lucru?
48 votes · 48 answers
Voteaza
NoCash