Inform Lykos preia doua companii locale ce ofera solutii de arhivare, procesare si distrugere securizata a documentelor

1 noiembrie 2019

Grupul grec Inform Lykos, lider pe piața produselor tipărite, a cumpărat participații majoritare la două companii din grupul IT românesc Sistec, potrivit profit.ro. Cele două companii au afaceri cumulate de circa 12,5 milioane de lei.

Achizițiile vizează un pachet de 65,07% din acțiunile Sistec Next Docs și o participație de 65,45% la Sistec Confidential. Cele două companii furnizează soluții de arhivare, procesare a documentelor și distrugere securizată a documentelor.

Grupul este prezent în România din 2001. În 2013, în urma unei investiții de 25 milioane euro, grupul a deschis o facilitate pentru fabricarea de carduri în București. Tot în 2013, grupul elen a preluat, de la Banca Națională a Austriei, pachetul majoritar al furnizorul de carduri Austria Card.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Jan Schildbach – Analyst Deutsche Bank


„Though Libra has met with fierce resistance from central banks and supervisory authorities and might never see the light of day, in many other cases tech firms (both start-ups and established big players) have successfully captured bits and pieces of universal banks’ traditional value chain. This trend may only intensify in the coming years. In this environment, European banks remain squeezed.”

Sondaj
In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale in 2020?
NoCash