[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Inchis din 25 martie, Cora își redeschide astazi magazinul online – pana la sfarsitul anului serviciul „drive” va fi extins in toate locatiile din Bucuresti

19 aprilie 2016

Coradrive.ro a migrat complet in cora.ro si permite de astazi folosirea noii platforme pentru cumparaturi online. Noua variantă a platformei online aduce mai multe îmbunătățiri, printre care o interfață mai prietenoasă și mai rapidă, o sortimentație mai bogată, conține mai multe facilități pentru cumpărători și este optimizata pentru tabletă și smartphone-uri.

Produsele ce pot fi achizitionate online sunt impartite in cinci mari categorii: alimente, bauturi, casa si familie, bebe si copii, petshop.

Relansarea platformei online vine la putin timp după ce Cora a anunțat că își va dezvolta operațiunile online prin extinderea gamei sortimentale. Astfel, retailerul intenționează să listeze pe platforma online toate produsele disponibile în magazinele clasice, ajungând până la finalul anului la 50.000 de articole. Totodată, planurile companiei pentru 2016 mai vizează și lansarea serviciului drive în toate hypermarketurile din București.

Cora a lansat platforma coradrive.ro, primul drive pe piața de hypermarketuri din România, în 2013 și un an mai târziu și-a extins serviciile și pe segmentul livrărilor la domiciliu, serviciul fiind disponibil în magazinul Cora Lujerului din București, pentru o gamă de 14.000 de produse.

Retailerul a închis platforma online în data de 25 martie pentru relansarea magazinului online, iar deschiderea a fost anunțată inițial pentru data de 7 aprilie.

Sursa: magazinulprogresiv.ro

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?