[stock-market-ticker symbols="FB;BABA;AMZN;AXP;AAPL;DBD;EEFT;GTO.AS;ING.PA;MA;MGI;NPSNY;NCR;PYPL;005930.KS;SQ;HO.PA;V;WDI.DE;WU;WP" width="100%" palette="financial-light"]

Incepe vanzarea online a pachetelor la meciurile nationalei pentru WorldCup 2014

15 august 2012

15 august, 2012 – De astazi, incepand cu ora 12.00, Federatia Romana de Fotbal pune in vanzare – online – biletele la meciurile echipei nationale de fotbal in campania de calificare la Cupa Mondiala din 2014. Vanzarea va dura pana in 7 septembrie a.c. si se va derula prin intermediul a patru site-uri: myticket.ro, eventim.ro, biletefotbalonline.ro si bilete.ro.

Pentru prima data in istoria echipei nationale, FRF pune in vanzare pachete care contin cele 5 meciuri de calificare ce vor fi disputate pe teren propriu, contra adversarelor din grupa, respectiv Andorra, Olanda, Ungaria, Turcia si Estonia.

Pachetele contin o reducere de 30% fata de tarifele standard precum si un bonus constand intrun bilet gratuit la amicalul Romania-Belgia, care se va disputa in 14 noiembrie a.c., dar si un discount de 30% la eventualul meci de baraj care va decide calificarea la CM 2014 din Brazilia.

„In dezvoltarea conceptului am plecat de la ideea unui nou inceput alaturi de echipa nationala, avand ca finalitate atragerea unui numar cat mai mare de spectatori la meciurile disputate pe teren propriu”, se arata in comunicatul FRF. „In acelasi timp, vrem sa fidelizam astfel un numar cat mai mare de suporteri”.

O alta noutate legata este ca FRF va pune in vanzare bilete (cu preturi) speciale pentru familisti (maxim 4 persoane) si pensionari, pentru fiecare meci urmand a fi alocate 1.262 si respectiv 1.189 bilete.

Preturile biletelor pleaca de la un minim 10 lei pentru pensionari, 15 lei pentru familisti si ajung pana la 2.000 lei pentru un loc la loja.

Toate meciurile de vor disputa pe un singur teren, Arena Nationala.

Adauga comentariu

Noutăți
Cifra/Declaratia zilei

Anders Olofsson – former Head of Payments Finastra

Banking 4.0 – „how was the experience for you”

So many people are coming here to Bucharest, people that I see and interact on linkedin and now I get the change to meet them in person. It was like being to the Football World Cup but this was the World Cup on linkedin in payments and open banking.”

Many more interesting quotes in the video below:

Sondaj

In 23 septembrie 2019, BNR a anuntat infiintarea unui Fintech Innovation Hub pentru a sustine inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata. In acest sens, care credeti ca ar trebui sa fie urmatorul pas al bancii centrale?